İsmail Kartal: Beşiktaş'a karşı rehavete girdik

Süper Lig'in 24. haftasına İttifak Holding Konyaspor deplasmanda Beşiktaş'a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

AA

Süper Lig'de Beşiktaş'a 1-0 kaybeden İttifak Holding Konyaspor'da teknik direktör İsmail Kartal, oyuncularının on kişi kalan rakipleri karşısında rehavete girdiğini söyledi.

Kartal'ı kabustan Rosier uyandırdı! 1-0

Kartal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın 10 kişi kaldığı dakikaya kadar oyunun ortada gittiğini belirterek, "Rakip 10 kişi kaldıktan sonra kontrolü ele aldık. Çok fazla üretken olamadık. İlk yarının sonlarında Beşiktaş kontrolü ele aldı. Beşiktaş 10 kişi kalmasına rağmen daha çok istedi, daha çok mücadele etti." dedi.

Sergen Yalçın'dan ilginç VAR çıkışı: İlgilenmiyoruz, gerekirse karışmasın

Beşiktaş'ın galibiyeti hak ettiğini kaydeden Kartal, "Bizde de maçı isteyen oyuncular vardı. Oyuncularım rakip 10 kişi diye, 'Nasıl olsa kazanırız' rehavetine girdi. Sonuçta kaybettik." diye konuştu.

Son dakika: Gündeme bomba gibi düştü... Süper Lig'i sarsan şike iddiası!

"İstifa edecek misiniz?" şeklindeki soruyu cevaplayan İsmail Kartal: "Ben burada bir karar alabilecek durumda değilim ama yönetim bir karar alırsa saygı duyarım." dedi.