Sürpriz Olimpiu Morutan iddiası! Kaderi Hagi'ye bağlı

Galatasaray'ın Rumen futbolcusu Olimpiu Morutan'a sürpriz talip. Rangers'ın Ianis Hagi'nin sezonu kapatmasının ardından yerini Morutan ile dolduracağını yazdı.

AKŞAM

Galatasaray'ın sezon başı Romanya'dan kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan için sürpriz iddia. İskoç medyasındaki haberlere göre, Rangers, Ianis Hagi'nin sezon sonunda Lyon'a satılması halinde Galatasaray'dan Morutan'ı transfer edecek. Hagi takımda kalırsa bu hamle gerçekleştirilmeyecek.

Ianis Hagi, takımının Stirling Albion ile oynadığı maçta dizinden sakatlandı. Gençfutbolcu, sezonun geri kalanında forma giyemeyecek. Bu durum ise transferi olası kılıyor.

ÖZEL HABER | Galatasaray'da bir bu eksikti: Yıldız futbolcuya hapis şoku! Hukukçu açıkladı...

ATALAY BABACAN KİRALANDI

Öte yandan Domenec Torrent'in de onayı sonrasında Galatasaray'ın genç futbolcusu Atalay Babacan sezon sonuna kadar Ümraniyespor'a kiralandı. Genç futbolcunun daha fazla forma şansı bulması için böyle bir karar alındığı öğrenildi.

Bafetimbi Gomis yuvaya dönüyor! Galatasaray Aslan'ına kavuşuyor

TUZLASPOR İLE HAZIRLIK MAÇI

Bu arada Galatasaray, milli maçlar nedeniyle liglere verilen arada yarın Spor Toto 1. Lig temsilcisi Tuzlaspor ile hazırlık maçı yapacak. Domenec Torrent, fazla şans bulamayan isimlere forma verecek.

Christian Luyindama ve DeAndre Yedlin'e elveda!