İskoçya - Macaristan maçında yürekler ağza geldi! Ambulansla hastaneye götürüldü

EURO 2024 A Grubu'nda İskoçya ile Macaristan karşı karşıya geldi. Maçın ikinci yarısında yürekleri ağza getiren bir pozisyon yaşandı. Macaristan forması giyen Barbanas Varga, yaşanan bir pozisyonun ardından bilincini kaybetti. Oyuncu sedyeyle birlikte hemen ambulansla hastaneye sevk edildi. Son açıklamanın ardından oyuncunun hastanede bilincinin açıldığı duyuruldu.

EURO 2024 A Grubu'nda İskoçya ile Macaristan karşı karşıya geldi. Maçın ikinci yarısında yürekleri ağza getiren bir pozisyon yaşandı. Macaristan forması giyen Barbanas Varga, yaşanan bir pozisyonun ardından bilincini kaybetti.

Ceza sahası içerisinde yaşanan pozisyonda Barbanas Varga, bir ikili mücadelenin ardından bilincini kaybederek yere yığıldı.

SEDYEYLE AMBULANSA GÖTÜRÜLDÜ

Oyuncu sedyeyle birlikte hemen ambulansla hastaneye sevk edildi.

Takım arkadaşları oyuncunun etrafına set ördü ve tedavi esnasının görüntülenmemesi için oyuncunun etrafına battaniye çekildi.

Yapılan ilk müdahalenin ardından Macar futbolcu, hastaneye sevk edildi.

BİLİNCİ AÇILDI

Maçta yürekleri ağza getiren Macaristan futbolcusu Varga için resmi açıklama geldi. Yapılan açıklamada, futbolcunun hastanede bilincinin yerine geldiği ifade edildi.