İskelet bozulmayacak beşinci yıldız gelecek!

“Yaz transfer sezonu öncesinde birçok Avrupa kulübü oyuncularımıza ilgili. 2024'te 24, 2025'te de 25. şampiyonluğu ve beşinci yıldızı almayı hedefliyoruz. Onun için takımın iskeletini değiştirmeyi düşünmüyoruz.”

AKŞAM SPOR

Sarı-Kırmızılılar'da başkan Dursun Özbek, şampiyonluk mücadelesi, projeler ve seçim süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yarın deplasmanda oynayacakları Konyaspor mücadelesi öncesi camiaya kenetlenme çağrısı yapan Özbek, transfer politikası ile ilgili de bilgi vererek şöyle konuştu: "Mayısların bizim olduğunu kanıtlayacağız. Tüm camiamızı kenetlenmeye davet ediyorum. Pazar günü oynayacağımız müsabaka çok önemli. Herkesin buna odaklanması lazım. Çok güzel bir tarihi sıralama var. 2023 yılında 23. şampiyonluğumuzu almıştık. 2024'te 24, 2025 senesinde de 25. şampiyonluğu ve beşinci yıldızı almayı hedefliyoruz. Bunun için çalışıyoruz.

BAŞARILI TAKIMIMIZ VAR

Yaz transfer sezonu öncesinde birçok Avrupa kulübü oyuncularımıza ilgili. Yeterli seviyeye gelindiğinde tabii ki bazı oyuncular satılabilir. Ancak önümüzdeki sezon 25. şampiyonluğa ve 5. yıldızı takmaya gideceğiz. Bazı şeyler kesinlikle parayla ölçülmez. Onun için şu anki takımımızın iskeletini değiştirmeyi düşünmüyoruz. Beşinci yıldıza gitmemizi etkileyecek hiçbir hamleyi yapmayız. Sadece oyuncu değerinin çok üzerine çıkmış bir teklif gelirse ve yerini doldurabileceğimiz kanısına varırsak satışa izin veririz. Oldukça başarılı bir takımımız var.

SENEYE HEDEF AVRUPA KUPASI

Ali Sami Yen ağabeyin G.Saray camiasına yüklediği misyon var. Galatasaray, bu misyonu gerçekleştirebileceğini tüm dünyaya gösterdi. İngiliz'i, Alman'ı yenerek 2000 yılında UEFA Kupası'nı aldık. Ancak bu kesinlikle yetmez. Başarıyı daha üst seviyeye taşıma sorumluluğumuz var. Dünya futbolu bambaşka bir yere gidiyor. Onların peşine takılan değil onlarla yarışı götüren kulüp olmalıyız. Kemerburgaz tesisleri bunun başlangıç noktası. Avrupa'da başarıya giderken, onların seviyesinde tesislerimizin olması lazım. Bu eksik kalırsa olmaz. Hedefimiz, önümüzdeki dönem Avrupa'da kupa kazanmak."