İrfan Can Kahveci'ye karalar bağlatan haber! Transfer teklifi belli oldu...

İrfan Can Kahveci'nin inişli çıkışlı performansı sonrası Fenerbahçe'nin gündemine sürpriz bir isim girdi. Sarı-Lacivertliler, Andre Franco için Estoril'e resmi teklifini yaptı. Transferin gerçekleşmesi halinde İrfan Can Kahveci formasını kaybedebilir. Detaylar haberimizde...

aksam.com.tr

İrfan Can Kahveci'nin gözü kulağı bu haberde! Mesut Özil'den beklediği verimi alamayan Fenerbahçe, Miguel Crespo'yu transfer ettiği Estoril'den bir takviye daha yapmaya hazırlanıyor. İmzaların atılması halinde İrfan Can Kahveci'yi de zorlu bir süreç bekliyor.

İRFAN CAN KAHVECİ İLE REKABET EDECEK

Aksam.com.tr'nin Portekiz basınından aktardığı haberine göre, Fenerbahçe, Portekiz Ligi'nde Estoril forması giyen Andre Franco için transfer teklifinde bulundu. Miguel Crespo'yu da sezon başında Estoril'den kadrosuna katan sarı-lacivertliler, Portekizli oyuncusundan beklenin üzerinde bir verim aldı.

Mesut Özil'in kadro dışı kalması, İrfan Can Kahveci'nin fizik gücünün yetersiz olması, keza Dimitris Pelkas'ın da hem fiziken hem de sakatlıklar sebebiyle formundan uzaklaşması Fenerbahçe'de yeni bir 10 numara transferine ihtiyaç oluşturdu.

HEM ÇOK YÖNLÜ HEM DE BONSERVİSSİZ

Sarı Kanarya'nın transferi için harekete geçtiği Andre Filipe Russo Franco, çok yönlülüğü ile dikkatleri üzerine çekiyor. Aksam.com.tr'nin aktardığı haberin devamında, bu sezon Portekiz'in köklü gazetesi Record tarafından da Portekiz Süper Ligi'nde yılın 11'ine seçilen 24 yaşındaki futbolcu devleri peşine taktığı da ifade edildi.

Transfermarkt verilerine göre, kulübü Estoril ile bu yaz sözleşmesi bitecek olan Franco'nun piyasa değeri 3.5 milyon euro. Fenerbahçe bonservisi elinde olan futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. Sarı-lacivertliler bu transferde yardımcı olması için Miguel Crespo'yu da devreye soktu.

ANDRE FRANCO'NUN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

24 yaşındaki forvet arkası, bu sezon Estoril ile 37 maça çıktı. Portekiz ekibi ile çıktığı 37 maçta 11 gol 4 asistlik bir performans ortaya koyan Andre Franco, 2816 dakika da sahada kaldı.