İrfan Can Kahveci'nin uykularını kaçıracak hamle! ''Mesut Özil ne ki'' diyeceksiniz

İrfan Can Kahveci'yi Fenerbahçe'de zor günler bekliyor. Henrique'nin transferiyle Mesut Özil iyiden iyiye devre dışı kalırken aynı akıbeti İrfan Can Kahveci'nin de yaşayabileceği iddia edildi. Lincoln Henrique'nin 10 numara dışında sol iç ve ters kanatta oynama yetenekleri, sarı-lacivertlilerde birçok şeyi değiştireceğe benziyor.

aksam.com.tr

Lincoln Henrique'nin transferinden sonra Mesut Özil'in tamamen gözden çıkarıldığı öğrenilirken, bir başka yıldız futbolcu İrfan Can Kahveci'nin de bu transferden oldukça etkileneceği öğrenildi.

İRFAN CAN KAHVECİ'YE KULÜBE YOLU GÖZÜKEBİLİR

YouTube'da yayın yapan "Vole" kanalında yorumculuk yapan Yağız Sabuncuoğlu ve Serkan Akkoyun, Lincoln Henrique'nin en güçlü özelliklerinden bahsederken 23 yaşındaki orta sahanın sol iç ve sağ kenarda oynama yeteneklerinden bahsetmesi gözleri İrfan Can Kahveci'ye çevirdi. İrfan'ın 11 dışında kalabileceğini ifade eden Akkoyun, Lincoln Henrique'yle ilgili, "10 numara dışında sol iç ve ters kanatta oynama yeteneklerine sahip bir bir isim, Henrique, İrfan Can Kahveci'nin durumunu da etkileyecek." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe ile 40 maça çıkan İrfan Can, 4 gol atarken 10 da asist üretti. Yıldız futbolcunun Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 8 milyon 500 bin euro.

aksam.com.tr

Jorge Jesus'un ismi yetti! Porto'yu reddetti, Fenerbahçe'yi seçti

Jose Sosa'nın Arjantin bileti iptal! Süper Lig'de kalıyor

Monchi'nin gözü kulağı Galatasaray'da! Çok konuşulacak görüşme