İrfan Can Kahveci'nin olay karesinden sonra İsmail Kartal'dan flaş karar

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'nin ziyareti sonrası af beklentisi doğan Mesut Özil ve Ozan Tufan'da teknik direktör İsmail Kartal kararını verdi. Geçtiğimiz haftalarda İsmail Kartal'ın kadro dışı bıraktığı ve sezon sonu Fenerbahçe'den ayrılmaları gündemde olan Mesut Özil ile Ozan Tufan'a İrfan Can Kahveci de merhem olamadı.

Fenerbahçe'de Mesut Özil ve Ozan Tufan'a af yok! Takımın önde gelen futbolcularından İrfan Can Kahveci'nin aile buluşmasında bir araya geldiği ikilide teknik direktör İsmail Kartal'ın katı tutumu sürüyor

Sabah'ta yer alan habere göre, kadro dışı kaldıkları Fenerbahçe'de af beklentisi olan Mesut Özil ve Ozan Tufan'la ilgili İsmail Kartal'ın düşüncesinin olumsuz olduğu ileri sürüldü. Başarılı çalıştırıcının, takımının havasının bozulmasını istemediği söyleniyor. Fenerbahçe ikilinin olmadığı 4 maçı kazandı.

Carlos Carvalhal kontrası! Ali Koç mitili Portekiz'e attı; büyük sürpriz...

MESUT ÖZİL-OZAN TUFAN OLAYINDA NELER OLMUŞTU?

Fenerbahçe, 20 Mart'ta ikincilik yolundaki rakibi İttifak Holding Konyaspor'u 2-1 mağlup etmişti. Galibiyetin ertesi günü, Mesut Özil ve Ozan Tufan'ın kadro dışı bırakıldığının açıklanması herkeste şoke etkisi yaratmıştı. İki futbolcu karşılaşma sonrası soyunma odasında İsmail Kartal ile gerginlik yaşayınca bu karar alınmıştı. Olayın üzerinden bir aydan fazla süre geçti.

Marcao'nun yerine Galatasaray dan flaş transfer! Başkan resmen açıklamıştı...

MESUT ÖZİL'İN MENAJERİ ERKUT SÖĞÜT İSTANBUL'A GELDİ...

Yönetim Mesut ve Ozan'la ilgili yeni bir tasarrufta bulunmadı. Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, oyuncunun durumunu görüşmek için İstanbul'a geldi ve yönetimle görüştü. Ancak yeni bir gelişme olmadı.

Yok artık Prens Selman! İngiltere'yi karıştıracak hamle...

İRFAN CAN KAHVECİ'NİN FOTOĞRAFI DA YARAMADI

İrfan Can Kahveci, geçtiğimiz akşam Mesut Özil'in evine Ozan Tufan'la birlikte misafir olmuş ve o anları sosyal medya hesabından, "Davetin için teşekkürler abicim" notuyla paylaşmıştı.

Sosyal medyada gündem olan meşhur kare sonrası ikilinin takıma geri döneceği iddiaları alevlenmişti.

Fenerbahçe'nin başına talih kuşu kondu! Allahyar Sayyadmanesh piyangosu