İrfan Can Kahveci'nin cezası açıklandı! İşte kaçıracağı maçlar...

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Göztepe maçı sonrası ‘saldırı' nedeniyle sevk edilen İrfan Can Kahveci'ye 2 maç men ve 26 bin TL para cezası verdi. İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor ve Gaziantep FK ile oynayacağı karşılaşmalarda forma giyemeyecek.

PFDK, İrfan Can Kahveci'nin cezasını açıkladı. Göztepe maçı sonrası 'saldırı' nedeniyle PFDK'ya sevk edilen İrfan Can Kahveci'ye 2 maç men ve 26 bin TL para cezası verildi. İrfan Can Kahveci takımının Çaykur Rizespor ve Gaziantep FK ile oynayacağı karşılaşmalarda forma giyemeyecek.

Konuyla ilgili TFF'den yapılan açıklama şöyle:

"FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu İRFAN CAN KAHVECİ'nin, 29.11.2021 tarihinde oynanan GÖZTEPE A.Ş.-FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 26.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

ATAKAN ÇANKAYA'YA CEZA YOK

Öte yandan PFDK, Atakan Çankaya'ya ceza vermedi. Yapılan açıklamada "İsnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına karar verilmiştir" ifadeleri kullanıldı.