İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş Galatasaray'a karşı ilki yaşayacak

İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş, Galatasaray derbisine farklı hazırlanıyor. Fenerbahçe'nin ezeli rakibinin elinden kaptığı İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş, Kadıköy'de ilk kez seyircili bir Galatasaray derbisine çıkacak. Eski görüntüleri izleyerek kendilerini motive eden ikili, dev mücadele öncesi hırs küpü.

Skorer

İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş, teknik direktör İsmail Kartal'ın saha içi liderleri olarak dikkat çekiyor. Özellikle İrfan Can'ı oyunun merkezinde oynatan Kartal, son Konyaspor ve Kayserispor maçlarındaki gibi Galatasaray derbisinde de benzer yolu izleyecek. Başarılı futbolcunun artan performansı da teknik heyeti umutlandırıyor. Mert Hakan'ın mücadeleci oyunu da İsmail Kartal'ın elini güçlendiriyor. İki oyuncunun takım üzerindeki etkisi bu anlamda yine öne çıkıyor.

İRFAN CAN KAHVECİ VE MERT HAKAN YANDAŞ'IN DERBİ SABIRSIZLIĞI

Süper Lig'de 10 Nisan Pazar akşamı Galatasaray'ı ağırlayacak Fenerbahçe'de derbi havası takımı tamamen sardı. Sarı-lacivertlilerde özellikle iki isim; İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş öne çıkıyor. İsmail Kartal'ın da çok güvendiği iki futbolcu kariyerlerinde ilk kez Kadıköy'de taraftarlı bir Galatasaray derbisi oynayacak. Pandemi nedeniyle geçen yıl seyircisiz oynanan derbi sonrasında bu sezon taraftarlar tribüne geri dönecek. İrfan Can ve Mert Hakan da yaklaşan bu dev karşılaşmayı sabırsızlıkla bekliyor.

ESKİ GÖRÜNTÜLERİ İZLİYORLAR

Bu atmosferi daha önce Fenerbahçe formasıyla yaşamayan iki yıldız hem birbirlerini motive ediyor hem de takım arkadaşlarına liderlik ederek derbiye hazırlıyor. İki oyuncunun daha önce Galatasaray'ın elinden alınarak Fenerbahçe'ye transfer edilmeleri de bu açıdan derbiyi daha anlamlı kılıyor. İrfan Can ve Mert Hakan, Kadıköy'de geçmişte oynanan derbi maçların görüntülerini de izleyerek atmosferi ve heyecanı öğrenmeye çalışıyor. Samandıra'daki her sohbette ya da toplantıda konu hep derbi maça ve tribünlerde yaşanacak atmosfere geliyor.