İrfan Can Kahveci: Her takımı yenebilecek kapasitedeyiz

Milli futbolcu İrfan Can Kahveci, İtalya'nın çok güçlü bir rakip olduğunu belirterek, ''Bizim takımımız çok güçlü, her takımı yenebilecek kapasitede. İlk maçta güzel başlamak istiyoruz'' dedi.

Milli futbolcu İrfan Can Kahveci, çok güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde çok başarılı olduk. Avrupa Şampiyonası'nda gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz." dedi.

İrfan, sakatlığıyla ilgili gelen bir soruya, "Sakatlığım iyi durumda, kampın başından beri çalışıyordum, 5-6 gündür de takımla çalışıyorum. Koronavirüs döneminde uzun bir zaman bireysel antrenmanlar yaptık, tatil yapamadan sezona başladık. Bu nedenle sakatlıklar yaşanmış oldu. Çok yoğun bir tempo oldu. Şu an Avrupa Şampiyonası'na odaklandık. Kulüp takımlarımızı bir kenara bıraktık, inşallah burada başarılı olmak istiyoruz." yanıtını verdi.

Şenol Güneş: Bu oyuncu kadrosu öncü, akıncı

İrfan Can Kahveci, "EURO 2020'de gol atarsan klasik sevincini yapacak mısın?" sorusunu ise "Yani inşallah yaparım, öncelikle gol atarım, takımımız başarılı olur ben de gol sevincimi yaparım." şeklinde yanıtladı.

Milli futbolcu, turnuvanın açılış maçı olan İtalya karşılaşması hakkında ise "Güçlü bir rakip, şu an daha hazırlık maçlarını oynuyoruz. Tam olarak İtalya maçını analiz edemedik, ona da sıra gelecek. Bizim takımımız çok güçlü, her takımı yenebilecek kapasitede. İnşallah ilk maçta güzel başlarız. Ülkemizin desteğini her zaman arkamızda hissettik, inşallah bu turnuvada da hissederiz. Hep beraber bu yolda başarılı olacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Milli Takım, Gine maçına hazır