İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'de, Gedson Fernandes Galatasaray'da

Başakşehir'in yıldızı Kanarya, Portekizli orta saha ise Aslan oldu. İrfan Can Kahveci derbisini Fenerbahçe kazandı. Galatasaray ise boş durmadı. Benfica'nın Portekizli yıldızı Gedson Fernandes'i 1.5 yıllığına kiraladı. Dün gece hareketli geçti.

AKŞAM

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, uzun süredir uğraştığı İrfan transferinde umduğunu bulamadı. Bir süredir Başakşehir’le görüşme halinde olan Aslan’ın, İrfan için 6 milyon euronun yanı sıra sonraki satıştan %50 kar payı önerdiği iddia edildi. Fenerbahçe’nin de kadrosuna katmak için çaba harcadığı İrfan transferinde dün nokta koyuldu. Fenerbahçe, 25 yaşındaki orta saha oyuncusunu bitirdi.

BAŞKAN ALİ KOÇ’LA YÜZ YÜZE

Galatasaray’da Oğulcan ve Taylan gibi yakın arkadaşları da olan İrfan, Sarı-Kırmızılı takımda oynamak istiyordu. Futbolcuyu Ali Koç ikna etti. 4.5 yıllık imza atan İrfan’ın bonservisi için 7 milyon euro ödeneceği açıklandı. Bonuslar ise 1 milyon euro olacak. Aynı zamanda Deniz Türüç ve Tolga Ciğerci’nin bonservisinin de verilmesi bekleniyor. Başakşehir Başkanı Gümüşdağ, “Galatasaray bir anda görüşmelerden çekildi. Sanırım başka birini almışlar.” dedi.

BABAMIN HAYALİYDİ

İrfan Can Kahveci, FB formasını giydi ve “Babamın hayallerini gerçekleştirdiğim için mutluyum. Bu formanın hakkını inşallah şampiyonluklarla vereceğim.” dedi. 

Son dakika: Galatasaray bombayı patlatıyor! Boupendza...

FAHRETTİN KOCA DEVREYE GİRDİ

Sarı-Kırmızılı takım da boş durmadı. Benfica’nın 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Gedson Fernandes, 1.5 yıllığına kiralandı. Ancak futbolcunun korona testi pozitif çıkınca Galatasaray, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan ambulans uçak ricasında bulundu. Karantinada olan yıldız futbolcu bu sayede bugün İstanbul’a getirilebilecek. Fernandes, ligin 23’üncü ve 24’üncü haftalarında oynanacak Başakşehir ve F.B karşılaşmalarında forma giyemeyecek.

YEDLIN FENERBAHÇE'YE

Galatasaray'ın Newcastle’dan aldığı DeAndre Yedlin’in 6 Şubat’taki Fenerbahçe derbisinde ilk 11’de olması bekleniyor. Öte yandan ABD’li sağ bek İstanbul’a geldi.

Youssouf Ndayishimiye, Medipol Başakşehir'de