İrfan Can Kahveci büyük hayaline kavuşuyor! Geldiğinden beri bu haberi bekliyordu

İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'de muradına eriyor! Özellikle Vitor Pereira döneminde kanatlara hapsolan İrfan Can Kahveci, Efecan Karaca'nın transferiyle birlikte çok istediği merkeze çekiliyor. Hatırlanacağı üzere İrfan Can Kahveci, Pereira sonrası konuyla ilgili teknik heyetle konuşmuş ve “Kanatlarda çok verimli olamıyorum, beni merkeze çekin” ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ın elinden kaptığı İrfan Can Kahveci, Sarı-Lacivertlilerde muradına eriyor. Başakşehir'de 8 numara pozisyonunda gösterdiği performansla dikkat çeken ancak Fenerbahçe'de özellikle Vitor Pereira döneminde kanatlara hapsolan İrfan Can Kahveci, Efecan Karaca transferiyle birlikte çok istediği merkezde görev almaya başlayacak.

Bu kez Anastasios Bakasetas gibi olmadı! Trabzonspor aylarca istedi, Fenerbahçe işi bitirdi

İRFAN CAN KAHVECİ, EFECAN KARACA TRANSFERİNİ BEKLİYOR

Birkaç gün içinde Fenerbahçe'ye imza atması beklenen Efecan Karaca'nın transferini dört gözle bekleyen İrfan Can Kahveci hatırlanacağı üzere Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından konuyla ilgili teknik ekiple görüşmüş ve "Kanatlarda çok verimli olamıyorum, beni merkeze çekin" ifadelerini kullanmıştı.

Transferin son gününde Kemal Ademi bombası! İmzayı attı

18 MAÇTA 7 GOLE KATKI

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 18 maça çıkan İrfan Can Kahveci 2 gol, 5 asistlik performans sergiledi. Güncel piyasa değeri 9 milyon euro olan İrfan Can Kahveci'nin Sarı-Lacivertlilerle 30 Haziran 2025 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.

Başkandan Hikmet Karaman için şok suçlama! 'O ve birkaç ne idiği belirsiz futbolcu...'