İrfan Can Eğribayat'tan sürpriz karar! Taraftarlarla kavga etmişti...

Spor Toto Süper Lig'de son olarak sahasında Aytemiz Alanyaspor'a kaybederek kümede kalma umutlarını azaltan Göztepe'de transferin gözdesi İrfan Can Eğribayat kararını verdi. Alanyaspor maçında taraftarlarla tartışan İrfan Can Eğribayat, ayrılık kararı aldı.

Aksam.com.tr

Göztepe'de yaprak dökümü sürüyor... Geçtiğimiz günlerde teknik direktör Nestor El Maestro'yu gönderen "Göz-Göz"de son olarak kulübün sahibi ve aynı zamanda başkanı Mehmet Sepil, İzmir ekibini elden çıkaracağını açıklamıştı. Son olarak kaleci İrfan Can Eğribayat ayrılık kararı aldı.

Abdülkadir Ömür'ün hayali gerçekleşiyor! Transfer rekoru geliyor

Göztepe ile Haziran 2025'e dek sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki kalecinin menajerinden kendisine takım bulmasını istedi. Gösterdiği performansla transferin gözdesi olan İrfan Can'ın ismi daha önce Galatasaray ile anılmıştı. Yabancı kuralı nedeniyle kaleyi yerli bir isme teslim etmek isteyen "Cim-Bom"un İrfan Can Eğribayat'ın durumunu yakından takip ettiği öğrenildi.

Serdar Ali Çelikler gündemi sarsacak istihbaratı paylaştı! Tam 30 milyon euro

BARDAĞI TAŞIRAN OLAY

Ligde kalma umutları her geçen hafta azaltan Göztepe'de, Aytemiz Alanyaspor'a 2-0 kaybedilen maç sonrası sinirler gerildi. Karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılı taraftarlar takımlarını ıslıklarken, kaleci İrfan Can Eğribayat sinirlerine hakim olamadı.

Taraftarlara tepki gösteren İrfan Can Eğribayat, tribüne doğru hareketlendi. Güvenlik güçleri ve takım arkadaşları 23 yaşındaki kaleciyi güçlükle sakinleştirdi. Uzun uğraşlar sonucunda genç kaleci soyunma odasının yolunu tuttu.

Eylül 2020'de 500 bin euro bonservis bedeliyle Adanaspor'dan sarı-kırmızılılara katılan 1,93 boyundaki kalecinin Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 3 milyon 500 bin euro.

Yaşı 17 ama tutabilene aşk olsun! Daha şimdiden bu sezon 43 gol attı