İran basını, Fenerbahçe'nin Allahyar Sayyadmanesh'in sözleşmesini feshettiğini yazdı

İran basınının son dakika olarak geçtiği habere göre Fenerbahçe, sezon başında İran'ın İstiklal takımından 753 bin Euro karşılığında transfer ettiği Allahyar Sayyadmanesh'in sözleşmesini feshetti.

İran basını, Fenerbahçe’nin İstiklal takımından kadrosuna kattığı ve 5 yıllık sözleşme imzaladığı Allahyar Sayyadmanesh’in sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.

Tasnimnews’in son dakika olarak geçtiği haberde “Türk futbol kulübü Fenerbahçe, İranlı futbolcu Allahyar Sayyadmanesh ile sözleşmesini feshetti. Sayyadmanesh geçen yıl Fenerbahçe ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştı ancak beklentileri karşılayamadı” ifadeleri kullanıldı.

FENERBAHÇE’DEN YALANLAMA

Fenerbahçe Kulübü, İranlı genç futbolcusu Allahyar Sayyadmanesh'in takımdan ayrılacağına yönelik kamuoyunda yer alan haberleri yalandı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Allahyar Sayyadmanesh'in sözleşmesinin iptaline yönelik alınmış bir karar yoktur." ifadelerine yer verildi.

2019-2020 sezonunun başında Fenerbahçe kadrosuna katılan 18 yaşındaki forvet oyuncusu, TFF 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor'a kiralandıktan sonra sarı-lacivertli takıma geri dönmüştü.