Inter'ın yıldızı Beşiktaş'a önerildi

Beşiktaş'ta sezon başında transfer listesinin üst sıralarında yer alan yıldız oyuncun Davy Klaasse'nin o dönem transferi gerçekleşmemişti. Bu kez ise menajerler vasıtasıyla tecrübeli futbolcu, Beşiktaş'a önerildi.

Fanatik

Beşiktaş'ta milli ara dönüşü Samsunspor hazırlıkları devam ederken bir yandan da kadroyu güçlendirme çalışmaları devam ediyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay kalacakmışçasına çalışıyor ve en kötü ayrılsa dahi yeni gelecek ekibe rapor sunmak istiyor.

KLAASSEN İSTENMİŞTİ

Yaz transfer döneminde kadroya çok yönlü bir orta sahayı takviye etmek isteyen Siyah-Beyazlılar, o dönem bonservisi Ajax'ın elinde bulunan Davy Klaassen ile iletişime geçmişti. Fakat dönemin şartları sebebiyle uygun bir anlaşma zemini bulamamıştı.

INTER'E GİTMİŞTİ

Klaassen, sonrasında ise bedelsiz olarak İtalya Serie A ekiplerinden İnter'in yolunu tuttu. Deneyimli orta saha oyuncusu, Çizme'de ise aradığını bulamadı. Bu sezon 9 maça çıkarken, yalnızca bir gol atabildi.

KULÜP ARANIYOR

Deneyimli orta saha oyuncusu, Çizme'de ise aradığını bulamadı. Bu doğrultuda Siyah-Beyazlı kulübe, oyuncu için ilgisinin devam edip, etmediği soruldu. Fakat yönetim, 4 Aralık'ta gerçekleşecek olan seçim nedeniyle yeni oluşacak yönetim ile irtibata geçilmesini istedi. Kendine kulüp arayan 30 yaşındaki oyuncunun, Beşiktaş'tan gelecek yanıtı beklediği öğrenildi.