Inter taraftarından Hakan Çalhanoğlu'na Türk bayraklı destek

İtalya Serie A'nın 4. haftası dev derbiye sahne oldu. Inter, Milan'ı konuk ederken ev sahibi ekibin Türk bayraklı koreografisiyle Hakan Çalhanoğlu'na desteği dikkat çekti.

İtalya'da her sezon merak edilen derbilerden bir tanesi olan Milano derbisi ligin dördüncü haftasında büyük bir coşkuyla başladı. Inter taraftarları ezeli rakipleri Milan maçı için tribün şov yaparken, kale arkasında yer alan Curva Nord'dan Hakan Çalhanoğlu'na Türk Bayraklı destek geldi.

2017-2018 sezonunda Bayern Leverkusen'den Milan'a transfer olarak İtalya macerası başlayan Hakan Çalhanoğlu, 2021-2022 sezonu başında ise Milan'dan ayrılarak Inter'e transfer olmuştu. Bu transferin ardından Milan taraftarları Hakan Çalhanoğlu'na büyük tepki gösterirken özellikle aynı sezonda Milan'ın şampiyon olmasıyla birlikte şampiyonluk kutlamalarında A Milli oyuncu aleyhine küfürlü tezahüratlar yapılmıştı.

Milano derbisinde ise Milano'nun mavi tarafı olan Inter'in taraftarları yaptığı kareografide Türk Bayrağı da kullandı ve Milan maçında Hakan Çalhanoğlu'nun yanında olduklarını hissettirdi.