Inter seriyi geliştiriyor! Hakan Çalhanoğlu...

Serie A'nın 15. hafta mücadelesinde Inter konuk ettiği Spezia'yı 2-0'la geçti ve ligdeki oynadığı son 6 maçta 5. galibiyetini aldı. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Spezia ise son 3 maçından puan çıkaramadı. Hakan Çalhanoğlu ilk 11 başladığı maçta 69 dakika sahada kaldı.

Konuk ettiği Spezia'yı 2-0 mağlup eden Inter, Serie A'da üst üste 3. galibiyetini aldı. Milano ekibine galibiyeti getiren golleri 36'da Roberto Gagliardini, 58'de penaltıdan Lautaro Martinez attı. Mücadeleye ilk 11'de başlayan milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu ise 69. dakikada yerini Stefano Sensi'ye bıraktı.

Inter bu sonuçla puanını 34'e çıkarttı ve maç fazlasıyla ikinci basamağa yükseldi. Bu sezon 10. mağlubiyetini alan Spezia ise 11 puanla 17. sırada kaldı. Inter'in şampiyonluk yolundaki rakiplerinden Milan, bu akşam Genoa'ya konuk olacak, lider Napoli de Sassuolo deplasmanına çıkacak.

Diğer yandan, bugün oynanan bir diğer karşılaşmada, Jose Mourinho yönetimindeki Roma, deplasmanda Bologna'ya tek golle boyun eğdi. 25 puanla 5. sıradaki sarı-kırmızılı takım, 15. haftayı puansız kapattı.