İnsanlar tiyatrodan bıktı

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu: “İnsanlar tiyatro seyretmekten bıktı. Adil düzen yok, iki takımı al yürüt; 99, 102 puan... VAR'da hata kabul etmiyorum!..”

AKŞAM SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yayıncı kuruluşta birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı. Eski yönetime gönderme yapan Hacıosmanoğlu, yeni düzen hakkında özetle şunları söyledi: "İnsanlar tiyatro seyretmekten bıktı. Adil ve adaletli bir düzen yok. İki takımı al yürüt, 99-102 puan. Dünyanın hiçbir yerinde yok. Hakemlerin maaşı 2 katına çıkacak. Şartları iyileşecek. VAR'da insani hata kabul etmiyorum. Ben bile görüyorum, orada hata şansı yok. Türk futbolunun adil ve adaletli yönetime ihtiyacı var. Asıl güvensizliği yaratan bu. Bunu sağlamak zor değil. Renk ve güç ayrımı yapmadan eşit mesafede olursanız kaos olmaz. O irade bizde var. Önce kendimize sonra hakemlere güveniyoruz. Kasıt varsa bizimle yürüyemezler. Çözülemeyecek hiçbir sorun yok. Çok güzel bir yazılımcı ekibimiz var. Çok basit bir şekilde direkt o yayınları engelleyebiliyor. Yazılımları hazır. Korsan yayını keseceğiz!"

ÇALHANOĞLU BENİ ARADI!

Hacıosmanoğlu: "Hakan beni aradı. Şükür gözümüz aydın dedi. Bir takım kaptanı gözümüz aydın demez, hayırlı olsun der. Burada bile mesaj var."

MONTELLA İLE DEVAM

Hacıosmanoğlu: "Güzel jenerasyon yakaladık. Montella ile devam. 9 yaşında kızım var, Hollanda'ya elendikten sonra üzüldü, baba sen Türk futbolunun başına geç, bu bitti ama Dünya Kupası var, şampiyon olacağız dedi. Allah inşallah nasip eder."

YABANCIDA KOLAYLIK

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Yabancı kuralında sıkışık olan kulüpler vardı. Nefes almaları adına karar aldık. Biz burada durduğumuz sürece kural esneyecek mi, hayır esnemeyecek. Bu şekilde devam ederse büyük takımlar da lisans alamaz. Kararlar kalıcı olacak. Sezon başı, sezon sonu değiştirme olmayacak" ifadelerini kullandı.