İngiltere'de Yunus Akgün depremi! Ayrılığı ve transferi resmen duyurdular...

Yunus Akgün için İngiltere'de flaş bir gelişme yaşandı. Sezon başında kiralık olarak Leicester City'ye giden ve bonservisi Galatasaray'da olan milli yıldız Yunus Akgün'ün geleceği belli oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Sezon başında Galatasaray'dan kiralık olarak Leicester City'e gönderilen Yunus Akgün'ün geleceği belli oldu. İngiliz ekibi, beklentileri karşılayamayan Yunus Akgün'ün opsiyonunu kullanmayı düşünmüyor.

YUNUS AKGÜN FAZLA SÜRE ALAMIYOR

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da fazla süre alamayan Yunus Akgün, geçtiğimiz yaz Championship ekiplerinden Leicester City'ye kiralık olarak gönderilmişti. Ancak milli oyuncu, İngiliz ekibinde süre almakta güçlük çekiyor. 23 yaşındaki sağ kanat, şu ana kadar bekleneni veremedi.

AYRILIĞI VE TRANSFERİ DUYURDULAR

İngiltere basınında yer alan habere göre; Leicester City, Galatasaray'dan kiralık olarak transfer ettiği Yunus Akgün'ün satın alma opsiyonunu kullanmayı düşünmüyor. İngiliz ekibi, sezon sonunda milli oyuncunun yerine Athletic Bilbao'da forma giyen Alex Berenguer'i kadrosuna katmayı planlıyor.

ŞU ANA KADARKİ PERFORMANSI

Yunus Akgün, Leicester City formasıyla şu ana kadar 18 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 8'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 761 dakika sahada kalan 23 yaşındaki milli sağ kanat, 2 gol ve 2 asistle skora etki edebildi.