İngiliz basınından Türkiye değerlendirmesi: Heyecan verici

İngiltere basınından Daily Mail, Milli Takımı değerlendirdi. Ay-Yıldızlılar için, “Şenol Güneş, Burak Yılmaz ve yeni nesil oyuncularla birlikte Türkiye heyecan verici” yorumu yapıldı.

AKŞAM

EURO 2020 öncesinde İngiliz basınından Daily Mail, Türk Milli Takımı'nı değerlendirdi. Türkiye analizinde, Şenol Güneş'in açılış maçında İtalya'ya sürpriz yapmaya hazırlandığı yazıldı. Haberde, "Teknik Direktör Şenol Güneş, Kaptan Burak Yılmaz ve heyecan verici yeni nesil Türkiye oyuncularının odak noktası; kazanma arzusu... Türklerin kararlılığı ve kazanma arzusu, onlara ilham vermeye devam ediyor. Türkiye'de çok sayıda genç yetenek var ve şampiyonanın bir yıl gecikmesi onlara daha fazla gelişme için ihtiyaçları olan zamanı verdi. Şu anda çok daha kuvvetliler." denildi.

HEDEF MOLDOVA

Türkiye, hazırlık maçında Almanya'nın Paderborn kentinde Moldova Milli Takımıyla perşembe günü saat 20.00'de karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi TRT Spor yayınlayacak.

ZAFER ROTASI

Türkiye, EURO 2020'nin açılış maçında 11 Haziran 22.00'de İtalya ile karşılaşacak. 16 Haziran 19.00'da Galler rakibimiz olacak. İsviçre ile ise 20 Haziran 19.00'da karşı karşıya geleceğiz.

69 YAŞINA GİRDİ

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, dün 69 yaşına girdi. Güneş için çok sayıda kutlama mesajı yayınlandı.

4 İSİM BELLİ OLDU

Milli Takımımızın EURO 2020 aday kadrosundan çıkartılan dört isim belirlendi. Teknik Direktör Şenol Güneş; Gökhan Akkan, Mahmut Tekdemir, Halil Akbunar ve Efecan Karaca'yı kadrodan çıkardı.

Türkiye'nin EURO 2020 kadrosu açıklandı! İşte kadrodan çıkarılan 4 futbolcu