İnegölspor'da isyan: Futbolcular çok para istiyor

Yeni sezon öncesi bir yandan ligde iddialı bir kadro kurmak için işi sıkı tutan İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu, artan maliyetlerden dolayı ne yapacaklarını nasıl hareket edeceklerine şaşırdıklarını söyledi.

Önümüzdeki sezon TFF 2. Lig'de önce play-off sonra bir üst ligi arzuladıklarını belirten başkan Ademoğlu, "Kongreden hemen sonran arkadaşlarımızla konuşup hocamızla yeniden anlaştık. Akabinde hocamızla birlikte bizi hedefe götüreceğine inandığınız futbolcuları alternatifleri ile belirlenir ve görüşmelere başladık. Başta sözleşmesi devam oyuncularımız dahi ücretlerinde fahiş artışlar talep ediyor." dedi.

"ZATEN 1-0 YENİK BAŞLIYORUZ"

Giderlerin bu sezon iyice yükseldiğini hatırlatan başkan Kani Ademoğlu, "Transfer görüşmelerinde fiyatları geçtiğimiz sezonun 2-3 katına yaklaştı. Bu şartlarsa hiç bir kulüp sağlıklı bir transfer dönemi yaşayamaz. Kulüplerin sporcu giderleri hariç, bir çok kalemde masraf var. Bunlar dikkatlerden kaçmamalı. Tesislerin ve stadyumların genel giderleri, deplasman giderleri, altyapı giderleri saymakla bitmez. 2. ligde 4-5 milyon lira genel gider var. TFF'den gelen para maksimum 3 milyon lira. Zaten 1-0 yenik başlıyoruz. Sporcu kardeşlerimizin de biraz daha sağduyulu davranmalı" şeklinde konuştu.