İnanmazsan kaybedersin!

Musrati'nin pas hatasında Antep etkili çıktı, Sorescu bitirdi. Santos 3'lü forvete dönse de Draguş 2-0'a getirdi. 89'da Cenk penaltı kaçırdı, umut kalmadı...

AKŞAM SPOR

Selçuk İnan, G.Antep'te ilk maçında galibiyet aldı. BJK, Santos'la 10 lig maçının 6'sında gol atamadı. 4. sıradaki Kartal'ın liderle puan farkı 32 oldu.

TARAFTARIMIZDAN ÖZÜR DİLİYORUM

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, 2-0'lık Gaziantep FK mağlubiyetinden sonra faturayı kendisine kesti ve çarpıcı açıklamalarda bulundu: "Kimse suçu başkasında aramasın. İlk sorumluluk bendedir. Kötü bir maç oynadık. Galatasaray maçında erken gol yediğimizde tepki vermiştik. Ancak bu karşılaşmada bunların hiçbirisi ortada yoktu. Değişeceğiz ve değişmemiz lazım. Yan pas geri pas oynadığımız anlar çok fazla oldu. Topsuz alanlarda da kötüydük. Gerçek kimliğimiz bu değil. Bu takımda değişecek şeyler mutlaka olacak. Kontratak oynamayı unutmamız gerekiyor, kimlik değiştirmeliyiz. Ligin son periyoduna doğru daha iyi yapmamız gereken şeyleri başaracağız ve bunları da gerçekleştireceğiz.

SÖYLEYECEK SÖZ YOK!

Gedson Fernandes çarpıcı açıklamalar yaptı: "Aslında çok söyleyecek söz yok. Bu şekilde olmamalı. Böyle olmamalı. Geliştirmemiz gereken şeyler var. Beşiktaş taraftarı maalesef bunları hak etmiyor. Neleri daha iyi yapmamız gerektiğini konuşup, onlara bakmamız gere

MASUAKU'YA TEPKİ

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Arthur Masuaku'nun taç atışı kullanacağı sırada top toplayıcı çocuğa karşı gösterdiği tavır büyük tepki çekti. Masuaku'nun İngilizce olarak ağır bir ifade kullandığı iddia edildi. Görüntüler sosyal medyada gündemin zirvesine yerleşti.