İnanılmaz! Vincenzo Montella'dan Matias Vargas sonrası 15 milyon euroluk yıldız

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella'dan sürpriz hamle. Sezon sonu yıldızlarla dolu kadrosundan Matias Vargas'ın eksileceği Adana Demirspor'da teknik direktör Vincenzo Montella, orta sahaya bir yıldız daha takviye etmenin peşinde: Gabriel Pires.

Aksam.com.tr

Sezon sonu orta sahada Matias Vargas gibi bir isme veda etmeye hazırlanan Vincenzo Montella'nın Adana Demirspor'u, şu sıralar Katar'da forma giyen, bonservisi Benfica'da bulunan Gabriel Pires'i gündemine aldı.

FLAŞ! Ne Umut Bozok ne Eren Elmalı... Fenerbahçe ve Galatasaray yine karşı karşıya

"GABRIEL PIRES, VINCENZO MONTELLA'NIN YANINA GİDECEK"

Portekiz basınında çıkan habere göre, Benfica forması giyen orta saha oyuncusu Gabriel Pires, Adana Demirspor'a transfer olacak. Portekiz devinin sezon başında Al-Gharafa'ya kiraladığı 28 yaşındaki Brezilyalı Gabriel Pires, 31 resmi maçta 7 gol ve 9 asistlik performans sergiledi.

Bu zamana denk bonservisine 14 milyon 100 bin euro harcanan Pires'in güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

Andreas Cornelius ve Anastasios Bakasetas'tan ve önce o gidiyor! Resmi açıklama geldi

VINCENZO MONTELLA'NIN YENİ SEZON HESABI

Önümüzdeki sezon da şaşaalı kadrosunu korumak isteyen Vincenzo Montella, Galatasaray'la oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, sezon sonu sarı-kırmızılılara geri dönecek Yunus Akgün hakkında, "Yunus, gol attı ve biraz duygusaldı. Çok büyük bir potansiyele sahip bir futbolcu. Ama şöyle de bir dua etmek istiyorum. Galatasaray, biraz daha gelişmesini istiyorsa biz, bir sene daha takımda tutabiliriz." diyerek tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Ryan Babel'de yolun sonu! İşte yeni adresi...