İnanılmaz! Arda Turan'ın 10 yıllık rekoru tarihe gömülüyor

10 yıl önce Arda Turan için Galatasaray'a 13 milyon euro ödeyen Atletico Madrid, Kerem Aktürkoğlu için 14 milyon euroyu gözden çıkardı. Atletico Madrid, geçtiğimiz günlerde Galatasaray ile 5 yıllık yeni sözleşme imzalayan Kerem Aktürkoğlu için devre arasında Sarı-Kırmızılılarla pazarlık masasına oturacak. Transferin yapılması halinde Galatasaray'ın Arda Turan'la gerçekleştirdiği en yüksek rakamla yerli satışı rekoru kırılmış olacak.

Takvim

Geçtiğimiz günlerde Kerem Aktürkoğlu ile 5 yıllık yeni sözleşme imzalayan Galatasaray'a, İspanyol devi Atletico Madrid astronomik bir teklif yapmaya hazırlanıyor. 2011 yılında Arda Turan için Galatasaray'a 13 milyon euro bonservis ödeyen Atletico Madrid, Kerem Aktürkoğlu için de 14 milyon euroyu gözden çıkardı. Transferin gerçekleşmesi halinde Sarı-Kırmızılıların Arda Turan'la gerçekleştirdiği en yüksek rakamla yerli satışı rekoru kırılmış olacak.

KEREM AKTÜRKOĞLU İÇİN 14 MİLYON EURO

Galatasaray'daki başarılı performansıyla Avrupa'nın devlerini peşinde koşturan Kerem Aktürkoğlu, Atletico Madrid'in radarında. Takvim'in haberine göre İspanyol devi, Kerem Aktürkoğlu için 14 milyon euroyu gözden çıkarmış durumda.

FATİH TERİM KAYBETMEK İSTEMİYOR, YÖNETİM...

Atletico Madrid'in Kerem Aktürkoğlu transferi için Galatasaray yönetimiyle devre arasında masaya oturacağı ve anlaşma zemini arayacağı iddia edildi. Teklifin son derece cazip olmasına rağmen teknik direktör Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi hedefi için kadrodan böyle bir futbolcuyu kaybetmek istemiyor. Galatasaray yönetiminin söz konusu rakama vereceği cevap ise merak konusu.

2026 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Kerem Aktürkoğlu bu sezon Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda çıktığı 27 maçta 6 gol, 5 asistlik performans sergiledi. Kerem Aktürkoğlu geçtiğimiz günlerde Galatasaray ile 5 yıllık yeni sözleşmeye imza atmıştı.