Immobile durgun Beşiktaş'ı çılgına çevirdi

İlk dakikada geriye düşen Beşiktaş, Ciro Immobile'nin 13 ve 23'te attığı gollerle öne geçti. Gazzetta, “Hareketsiz Beşiktaş'ı çılgına çevirdi. Duble gol attı ve iç sahada ilk galibiyeti getirdi” diye yazdı.

AKŞAM SPOR

DIŞ HABER

Süper Lig'de kabus gibi geçen sezonun ardından teknik direktörlüğe Hollandalı Giovanni van Bronckhorst'u getiren Beşiktaş, özellikle hücum hattını da önemli takviyelerle güçlendirdi. Yeni transferlerden 34 yaşındaki İtalyan golcü Ciro Immobile, sezonun ilk iç saha maçında Antalyaspor'a attığı 2 golle galibiyetin mimarlarından oldu. Deneyimli santrfor, takdir edilen performansıyla İtalyan basınında da kendisine geniş yer buldu. La Gazzetta, "Hareketsiz Beşiktaş'ı çılgına çevirdi. Ligde duble gol ve iç sahada ilk galibiyet. G.Saray zaferinin ardından Ciro hala büyük bir kahraman. İlk 3 maçta 4 golü yakaladı" diye yazdı

CİRO HÂLÂ BİR KAHRAMAN GİBİ

Süper Kupa'da Galatasaray'a karşı kazanılan zaferin ardından Ciro, Beşiktaş'ta hâlâ büyük bir kahraman. İlk yarıda attığı iki gol ile ligde takımına değerli bir 3 puan kazandırdı. Gol hissini kaybetmiş gibi görünmüyor. Takım arkadaşları Milot Rashica ve Semih Kılıçsoy'un kanatlardan toplayarak kendisiyle buluşturduğu iki topu da müthiş bir soğukkanlılıkla bitirmeyi başardı. Kısa süre önce Beşiktaş'ın teklifini kabul ederek takıma dahil olan Ciro Immobile, Türk kulübünün kendisine duyduğu büyük güvenden de iftiharla söz etmişti..."

ESKİ LAZİO GOLCÜSÜ DURMUYOR

İtalyan spor basınının önde gelen kaynaklarından Calciomercato ise 34 yaşındaki santrfor için şu ifadelere yer verdi: "Eski Lazio golcüsü Immobile asla durmuyor. Aynı zamanda Beşiktaş'la şampiyonluk yarışında da kendisini gösteriyor. Asla durmak istemiyor gibi. Beşiktaş adına iki gol daha attı. Immobile sadece birkaç haftada oynadığı üç maçta şimdiden dört gol attı; yalnızca Samsun ile oynanan ligin açılış maçını boş geçti. 1990 doğumlu forvet, Süper Kupa'da attığı ilk resmi golün ardından yine atarak skor tabelasını çokça değiştireceğinin sinyallerini verdi."