İlk yarı siyah 2. yarı beyaz

3-1'in rövanşına yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkan Beşiktaş, ilk yarıyı yenik kapattı. İkinci devre as oyuncuları oyuna girince Kara Kartal, istediğini aldı.

AKŞAM SPOR

Gençlerden Semih ve Demir Ege, maça ilk 11'de başladı.

Takım arkadaşları, "Seninleyiz Ghezzal" tişörtü açtı.

Beşiktaş'ın Play-Off'taki rakibi Dinamo Kiev oldu.

KARDEŞ'LE İŞ BİRLİĞİ

Beşiktaş Kulübü ve UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turundaki rakibi Azerbaycan ekibi Neftçi arasında iş birliği protokolü imzalandı. Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Türkiye'nin Türk Devletleri Teşkilatı'na verdiği önem vurgulanırken, kardeş ülkelerle spor alanındaki ilişkilerin geliştirilmesinin amaçlandığı belirtildi.

HASİC YOLCU

Beşiktaş'ın 21 yaşındaki Boşnak futbolcusu Ajdin Hasic, satılık listesine koyuldu. Kanat ve on numarada oynayabilen solak oyuncu, Pendikspor ve 1. Lig ekiplerinin gündeminde. Piyasa değeri 400 bin euroya kadar düşen Hasic, 2020'de Dinamo Zagreb'den 180 bin euroya gelmişti. Yaşadığı ağır sakatlıktan sonra kariyerinde düşüşe geçti.

ŞENOL GÜNEŞ'İN YENİ JOKERİ

Teknik Direktör Şenol Güneş'in ısrarla istediği Bakhtiyar Zaynutdinov transferinde Beşiktaş mutlu sona ulaştı. Siyah-Beyazlılar, Rus ekibi CSKA Moskova'ya Kazak futbolcu için 4.5 milyon euroluk bir ödeme yapacak. Esas bölgesi orta saha olan solak futbolcu; stoper, bek, kanatlar, on numara ve forvette de oynatıldı. TFF'nin bu sezon çıkardığı 'Mavi Kart' uygulaması sayesinde yabancı statüsünde sayılmayacak. Siyah-Beyazlılar, bu uygulamadaki kontenjanı Bakhtiyar ile kullandı. 2020'de Rostov'dan 2 milyon euroya CSKA'ya transfer olan Zaynutdinov, şimdilerde 6 milyon euro. Kazakistan Milli Takımı ile çıktığı 30 maçta 12 kez gol sevinci yaşadı. 3 yıllık Moskova macerası böylece son buldu.