İlk teklif 12 milyon euro

Beşiktaş, Brezilyalı orta saha için Al-Nassr'a 12 milyon euroluk ilk teklifini yaptı. Transferin maddi yükünü sponsor desteği ile çözmeyi planlayan yönetim, tüm imkanları zorlayacak.

AKŞAM SPOR

Beşiktaş, taraftarlarının yıldız transfer talebini yerine getirmek için harekete geçti. Siyah-Beyazlı kulübün Başkanı Ahmet Nur Çebi, Anderson Talisca'ya yeniden Siyah-Beyazlı formayı giydirmek için girişimlere başladı. Yönetim, Al Nassr'a 12 milyon euroluk ilk teklifini yaptı. Beşiktaş cephesi, Suudi Arabistan ekibi ile anlaşılması halinde, yılda 10 milyon euro kazanan 29 yaşındaki Brezilyalı oyuncu ile pazarlığa başlayacak.

'COME TO BEŞİKTAŞ' MESAJI

Siyah-Beyazlı Yönetim, Anderson Talisca için görüşmelere başlandığını doğrularken, bu transferin zor olduğunu ancak gerçekleştirebilmek adına gerekenin yapılacağı belirtildi. Yönetim, bu transferi sponsor desteği ile çözmeyi hedefliyor. Bu konuda görüşmeler devam ediyor. Siyah-Beyazlı taraftarlar, Anderson Talisca için, "Come to Beşiktaş" ateşi yakarak, Brezilyalı yıldız futbolcunun sosyal medya hesabına binlerce yorum yaptılar.

80 MAÇTA 37 GOL VE 14 ASİST

Talisca, nisan ayında Suudi Arabistan ekibine 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Beşiktaş'ta 2016-2018 yılları arasında kiralık olarak forma giyen Anderson Talisca, Siyah-Beyazlı forma altında 80 maçta 37 gol, 14 asistlik performans sergiledi. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada başarılı orta saha oyuncusu ile bir görüşme yaptığını açıklamıştı.

BAŞKAN ÇEBİ'YE GÖNDERME

BEŞİKTAŞ'IN eski yöneticisi Hasan Arat, efsane başkan Süleyman Seba'nın ölüm yıl dönümü nedeniyle yayınladığı mesajda mevcut Başkan Ahmet Nur Çebi'ye meydan okudu. Başkan adaylığı konusunda çalışmalarını sürdüren Arat, yaptığı paylaşımda, "Rahat uyu Süleyman abi... Bıraktığın emaneti almaya geliyoruz" diye yazdı.

AİWU HAMLESİ

İtalya'dan Fabrizio Romano'nun haberine göre; Beşiktaş, Manchester United ile Eric Bailly arasındaki görüşmeler tıkanınca, 22 yaşındaki stoper Emanuel Aiwu için Cremonese'ye teklif yaptı. Cremonese, Beşiktaş'ın ilk teklifini reddetti. Görüşmelerin önümüzdeki günlerde sürmesi bekleniyor.

HERKESİN 'SEBA'SI!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Siyah-Beyazlılar'ın onursal başkanı Süleyman Seba'nın 9'uncu ölüm yıl dönümünde anma mesajı yayımladı. TFF, Galasaray ve Fenerbahçe de Süleyman Seba'yı andı.

KARTAL SERİ PEŞİNDE

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çıktığı 3 maçı kazanan Beşiktaş, Süper Lig'e de galibiyetle başlamak istiyor. Siyah-Beyazlı ekipte tedavisi devam eden Rachid Ghezzal, Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan'ın yanı sıra takımla çalışmalara yeni başlayan Cenk bugünkü mücadelede görev yapamayacak.

ZAYNUTDİNOV İMZAYA GELİYOR

Beşiktaş, Bakhtiyor Zaynutdinov transferi için CSKA Moskova ile büyük ölçüde anlaştı. Mavi kart uygulamasıyla yerli oyuncu statüsünde oynayabilecek Zaynutdinov'u renklerine bağlamaya hazırlanan Siyah-Beyazlılar, oyuncunun kulübü CSKA Moskova ile de el sıkıştı. Transferin kısa süre içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor. Stoper olarak da görev yapabilen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon 27 maçta 1 gol ve 3 asist üretti.

CHAMBERLAİN İMZAYI ATIYOR

Beşiktaş, Alex Oxlade-Chamberlain'i kadrosuna katmak üzere... 3 gün boyunca detaylı sağlık kontrolleri yapılan 29 yaşındaki orta sahada herhangi bir sakatlığa rastlanılmadı. Kısa bir süre içinde imzaların atılması bekleniyor.