İlk Süper Lig maçında kırmızı kart! Arda Turan çılgına döndü

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Eyüpspor, Alanyaspor'a misafir oldu. Ev sahibi ekibin bulduğu beraberlik golü sonrası Eyüpspor'da teknik direktör Arda Turan maçın hakemine tepki gösterdi daha sonra kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

Trendyol Süper Lig'in 1. haftasında Corendon Alanyaspor ile İkas Eyüpspor karşı karşıya geldi. Alanya Oba Stadyumu'nda oynanan mücadele 1-1 sona erdi.

Süper Lig'in yeni ekibi Alanyaspor'u öne geçiren golü 64. dakikada Samu Saiz kaydetti. Alanyaspor, 76. dakikada Sergio Cordova ile eşitliği sağladı.

Bu sonuçla birlikte her iki takım da lige 1'er puanla başlamış oldu.

Eyüpspor, gelecek hafta ligin bir diğer yeni ekibi Bodrumspor'u ağırlayacak. Alanyaspor ise Rams Başakşehir'e konuk olacak.

ARDA TURAN'A KIRMIZI KART!

Maçın 76. dakikasında Alanyaspor'un bulduğu beraberlik sonrası saha kenarı karıştı.

Süper Lig'de teknik direktör olarak ilk maçına çıkan Arda Turan, maçın hakemine çok sert tepki gösterdi. Arda Turan, Alanyaspor'un golü öncesi oyuncularını değişiklik için kenara göndermiş ancak değişiklikler gerçekleşmemişti.

Değişikliklerin gecikmesine sinirlenen Arda Turan, golün ardından çılgına döndü. Müsabakanın hakemi Arda Turan'ı kırmızı kartla cezalandırdı.

Arda Turan, Süper Lig'deki ilk teknik direktörlük deneyimine kırmızı kartla başladı.