İlk hedef Szymanski

Çizme basını, Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki başarılı ‘on numarası' için Milan'ın devrede olduğunu yazdı. Hücüm hattını güçlendirmek isteyen Kırmızı-Siyahlılar'ın yakın zamanda Sebastian Szymanski için temaslara başlayacağı bildirildi.

AKŞAM SPOR

DIŞ HABER

Sezon başında Dinamo Moskova'dan 9 milyon 750 bin euro bedelle transfer edilen Sebastian Szymanski, performansıyla Avrupa devlerinin ilgisini üzerine çekmeye başardı. Polonyalı yıldız, İtalya ekiplerinden Milan'ın radarında. Çizme basını, 24 yaşındaki oyuncu için Kırmızı-Siyahlılar'ın yakın zamanda temaslara başlayacağını yazdı. Hücum hattını güçlendirmek isteyen Milan'ın, transferde önceliği Szymanski'ye vereceği bildirildi. Haberlerde özetle şu ifadeler kullanıldı: "AC Milan, 2024/25 sezonunun ilk transferi olarak Sebastian Szymanski'yi hedefliyor.

PERFORMANSI HERKESİ BÜYÜLEDİ

Milan bu yaz kadrosunu güçlendirmek için seçenekler arıyor ve gözünü San Siro'da büyük bir şansa sahip olabilecek Polonyalı futbolcu Sebastian Szymanski'den ayırmıyor. Szymanski'nin sezonun ilk yarısındaki istatistikleri dikkat çekici: Bugüne kadar çıktığı 39 maçta 12 gol attı ve 14 asist yaptı. Mükemmel bireysel performanslarıyla Avrupa'nın birçok önemli kulübünün dikkatini çekmeyi başardı. 2024/25 sezonu için takımını güçlendirmeye hazırlanan Milan, potansiyel bir çözüm olan Polonyalı futbolcuyla sözleşme imzalama olasılığını değerlendirecek.

SOCİEDAD VE NAPOLİ DE DEVREDE

1999 doğumlu futbolcunun ideal rolü forvet arkası veya hızını ortaya çıkartabileceği sağ kanattır. Oyuncunun profili, Milan'ın futbol anlayışına ivme ve güç kazandırabilir. Aynı zamanda Pioli'nin bu yıl kendi oluşturduğu dizilişe, yani 4-2-3-1'e daha büyük alternatifler sunmak açısından Milan'a ideal olabilir. Oyuncunun değeri 20 milyon euro civarında. Onunla ilgilenen tek kişi AC Milan değil; Real Sociedad ve Napoli gibi kulüpler, aylar önce oyuncuyu takibe aldı. Bu kulüpler de Sebastian Szymanski'nin hizmetlerini satın almak için girişimlerde bulunabilir."