İlk golü atan Kartal kaybetmiyor

Ligde evindeki 14 maçın 9'unda ilk golü atan taraf olan Beşiktaş, söz konusu müsabakaların tamamından galibiyetle ayrıldı.

AKŞAM

Beşiktaş'ın yarınki Galatasaray derbisinde en büyük avantajlarından biri de mücadeleyi iç sahada oynaması. Ligde evinde son 11 maçta yenilgi yüzü görmeyen Siyah-Beyazlı ekip, Cim Bom'a ise henüz Vodafone Park'ta kaybetmedi. Beşiktaş, ilk golü bulduğu müsabakalarda ise mağlubiyet görmüyor. Kartal, bu sezon evinde 14 mücadeleye çıktı. Bu karşılaşmaların 9'unda ilk golü atan taraf olan Siyah-Beyazlı ekip, maçların tamamından galibiyetle ayrılmasını bildi.

9 MAÇTA TAM 24 GOL!..

Kara Kartal, ayrıca 9 maçta toplam 24 gole imza attı. Beşiktaş'ın sahasında yenik duruma düştüğü 3 karşılaşma var. Kartal, ilk golü yediği mücadelelerde sadece Giresun' u mağlup etti. Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan Siyah-Beyazlılar, Başakşehir'e 1-0 kaybetti. Beşiktaş, Vodafone Park'ta F.Bahçe ve Antalyaspor ile ise golsüz berabere kalırken, Hatayspor'un ligden çekilmesi sebebiyle de 3-0 hükmen galip sayıldı.

CENK SERİ PEŞİNDE

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Cenk Tosun, Siyah-Beyazlı formayla G.Saray'a karşı ligde çıktığı 7 maçta 3 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Cenk, attığı bu 3 golü ise son 4 müsabakada kaydetti. Milli oyuncunun bu sezon ise ligde 27 maçta 12 gol, 3 asisti bulunuyor.