İlhan Palut'un dedikleri bir bir gerçekleşti! Konyaspor'da tarihi veda

Spor Toto Süper Lig'in flaş ekibi İlhan Palut'un İttifak Holding Konyaspor'unda kaptan Abdülkerim Bardakcı, 2 milyon euro bonservisle (32 milyon TL) Beşiktaş'a gidiyor... Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut'un sezon başı Abdülkerim Bardakcı için kullandığı ifadelerin gerçekleşmesi ise ''kariyer planlamasında hocanın önemini'' bir kez daha gözler önüne serdi.

Fenerbahçe ile lig ikinciliği yarışına giren İttifak Holding Konyaspor, kaptanları Abdülkerim Bardakcı'yı İstanbul'a uğurluyor... Yabancı sınırlaması nedeniyle önümüzdeki sezon yerli bir stoperde karar kılan Beşiktaş, Kaan Ayhan transferi sonuçsuz kalınca gözünü Konyaspor'un çıkışında önemli pay sahibi olan Abdülkerim Bardakcı'ya dikti.

Altay'da Mustafa Denizli sonrası tarihi ihmal! 1 milyon lira çarçur oldu

ABDÜLKERİM BARDAKCI LİG BİTER BİTMEZ...

Fanatik'in haberine göre Beşiktaş yönetimi, 27 yaşındaki futbolcu için yeşil-beyazlılara 2 milyon euroluk (32 milyon TL) bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar, başarılı stoperi lig biter bitmez kadrosuna katmak istiyor.

Ozan Tufan Beşiktaş ile anlaştı: Fenerbahçe yönetiminden rest!

ABDÜLKERİM BARDAKCI DA BEŞİKTAŞ'I İSTİYOR

Lider Trabzonspor başta olmak üzere birçok kulübün radarında bulunmasına rağmen önceliğini Beşiktaş olarak belirleyen tecrübeli futbolcunun, kulüplerin anlaşması halinde siyah-beyazlı formayı giymeye hazır olduğu kaydedildi.

A Milli Takım'ın oyuncu havuzunda yer alan Abdülkerim, yaşadığı sakatlıklar sebebiyle son karşılaşmalarda kadroya girememişti. Bu sezon Konyaspor formasıyla 29 maça çıkıp 4 gol ve 3 asistlik performans ortaya koyan Bardakcı'nın Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 4 milyon 200 bin euro.

Volkan Demirel'in hedefi ne? Dikkat çeken Fenerbahçe iması

İLHAN PALUT'UN NOKTA ATIŞI TESPİTİ

Palut, geçtiğimiz ağustos ayında Bardakcı'nın transferiyle ilgili bir soru üzerine, "Her oyuncunun transfer olma olasılığı var ama şu an için böyle bir gelişme var mı derseniz yok. Abdülkerim bizim için çok önemli bir rotasyon oyuncusu. Onun için ben şahsen takımda kalmasını, bu sezon da bizimle olmasını, üstüne koyarak devam etmesini, düzenli olarak milli takıma çağrılıp ondan sonra da kariyeri için en doğru adımı atmasını tercin ederim." ifadelerini kullanmıştı

İLHAN PALUT: "GÖZÜMÜN ÖNÜNDE İNANILMAZ GELİŞTİ"

İlhan Palut, geçtiğimiz mart ayında ise oyuncusu hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

Abdülkerim'in gözümün önünde inanılmaz bir gelişimine şahit oluyorum. Mental ve fiziksel olarak çok güçlü. Konsantrasyonu üst düzeyde. Savunma yapmakla kalmayıp, takımın ona ihtiyacı olduğunda hücum girişimi yapacak cesareti ve karakteri var. A Milli Takım için çok önemli bir oyuncu olacağına inanıyorum. Konyaspor'daki misyonunu tamamlarsa kariyerinde İstanbul takımları olabilir. Umarım onla yetinmez ve Avrupa'ya gider

Voleybol'da inanılmaz iddia! Galatasaray mahkemeye gidiyor