İlhan Palut'u havalara uçuran haber! Yeni takımı belli oldu

İlhan Palut'lu Konyaspor'da transfer sevinci yaşanıyor. Daha önce Konyaspor forması giyen ve Udinese'ye satılan Riad Bajic eski takımına büyük bir gelir getirecek. İşte İlhan Palut'un transferde elini rahatlatacak o teklif ve transferden gelecek dev rakamın detayları...

Fanatik

İlhan Palut ve Konyaspor'a eski oyuncusu Riad Bajic'ten dev transfer geliri geliyor. 2015 yılında Konyaspor formasıyla Süper Lig'e 'merhaba' diyen ve gösterdiği muazzam performansla 5.5 milyon Euro karşılığında Udinese'ye transfer olan Riad Bajic, Konyaspor'a kazandırmaya devam ediyor.

İLHAN PALUT'UN ELİNİ RAHATLACAK GELİR YOLDA

Konyaspor'a attığı gollerle büyük katkı sağlayan Boşnak futbolcu 2016-17 sezonunda Türkiye Kupası şampiyonluğunda takımına büyük katkıda bulunmuştu. 2017 yılında yeşil-beyazlılardan Udinese'ye transfer olan Riad Bajic, İtalya'daki serüvenine Brescia'da devam ediyor.

Fanatik'in haberine göre, sezon başında Udinese'den Brescia'ya kiralanan 28 yaşındaki futbolcunun bonservisi İtalyan ekibi tarafından satın alınacak. Serie B ekibi, Bosna Hersekli golcü için 2.7 milyon euro (45 milyon TL) ödeme yapacak. Udinese de Konyaspor'un bir sonraki satıştan yüzde 10 hakkı nedeniyle yeşil-beyazlılara 270 bin Euro (4.5 milyon TL) verecek.

RIAD BAJIC'İN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Riad Bajic, bu sezon Brescia ile 30 maça çıktı. Serie B temsilcisinde forma giydiği 30 maçta 4 gol 6 asistlik performans ortaya koyan 28 yaşındaki forvet 1270 dakika da sahada kaldı.