İlhan Palut'u havalara uçuran haber! Konyaspor'dan çılgın transfer...

İlhan Palut ile müthiş bir sezon geçiren Konyapor, yeni sezona iddialı bir kadroyla girmek için düğmeye bastı. Ülkemizi Avrupa'da da temsil edecek olan Konyaspor'da İlhan Palut 2 flaş transfere hazırlanıyor. İşte ses getirecek transferlerin detayları...

Fanatik

İttifak Holding Konyaspor, İlhan Palut önderliğinde gelecek sene Avrupa'da şahlanmak istiyor. Bu sezon beklentilerin üzerine çıkarak UEFA Konferans Ligi'ne katılmaya hak kazanan yeşil-beyazlılar transferde bombaları bir bir patlatacak. İlhan Palut 2 ismin transferinde ısrarcı.

İLHAN PALUT YENİ CEVHERLERİNİ BULDU

Fanatik'in haberine göre, Süper Lig 'de bu sezon kendini aşan bir performans ile puan rekoru kırarak (68) Süper Lig'i 3. sırada tamamlayan Anadolu Kartalları, transferde de vites yükseltti.

Konyaspor iki genç futbolcuyu kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Bu doğrultuda yeşil-beyazlıların ilk hedefi yerli oyuncu transferi olacak.

KONYASPOR'A GENÇLİK AŞISI

İlhan Palut ve ekibi, Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Orduspor 1967'nin formasını giyen genç savunmacı Kadir Seven'i kadrosuna katmak için yönteme raporunu sundu.

19 yaşındaki genç stoper, bu sezon çıktığı 24 maçta 3 gol atarken, başarılı bir performans sergiledi. İttifak Holding Konyaspor'da bir sonraki transfer hedefi ise Belçika Ligi'nin genç yıldız adayı oldu.

İLHAN PALUT'A GENÇ YILDIZ ADAYI

Konyaspor, Belçika Lig'i ekiplerinden Eupen'de forma giyen Konan N'Diri'yi takibine aldı. 21 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcu driblingçi yapısı ile dikkat çeken bir isim.

Konan N'Diri bu sezon Eupen'de 36 maça çıktı. Belçika temsilcisinde oynadığı 36 maçta 1 gol 3 asistle oynayan 21 yaşındaki futbolcu sürati ve tekniği ile gelecek vadeden bir futbolcu olması ile ön plana çıkıyor.