İlhan Palut'tan sessiz sedasız çalım! ''Her futbolcu Galatasaray'ı ister'' demişti...

İlhan Palut yönetiminde transfer çalışmalarına başlayan İttifak Holding Konyaspor, Altay ile sözleşmesi sona eren Cebrail Karayel'i kadrosuna katmak üzere. Geçtiğimiz aylarda Galatasaray iddialarına ilişkin, ''Galatasaray ülkemizin özel camialarından birisi. Her futbolcu böyle özel camialarla anılmak ister.'' diyen Cebrail Karayel'i İlhan Palut, Skubic'in yerine monte etmek istiyor.

Konya Postası

Altay ile sözleşmesi sona eren Cebrail Karayel, İlhan Palut'un radarına girdi. İttifak Holding Konyaspor'un Galatasaray'ın da gündeminde yer alan Cebrail Karayel'in transferine bitirmek üzere olduğu iddia edildi. Teknik direktör İlhan Palut, Skubic'in ayrılığı sonrasında sağ bek bölgesini yabancı kuralının daha da düşecek olmasından ötürü yerlilerden kuracaklarını açıklamıştı.

Öte yandan Cebrayil Karayel için Süper Lig'e yeni çıkan ve daha önce de formasını giydiği Ankakagücü ile birkaç takımın daha ilgisi var. 27 yaşındaki oyuncu, İzmir ekibi ile bu sezon çıktığı 30 lig maçında 1 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

Çağlar Söyüncü'de korkulan oldu! Paulo Dybala sonrası Juventus kabusu yaşıyor...

"GALATASARAY ÜLKEMİZİN ÖZEL CAMİALARINDAN BİRİSİ"

Geçtiğimiz aylarda açıklamalarda bulunan Cebrail, "Bireysel olarak sezona iyi başladım. Galatasaray ülkemizin özel camialarından birisi. Her futbolcu böyle özel camialarla anılmak ister. Şu anda çok güzel bir camiadayım. Evet bu söylentiler ruhumu okşuyor, egomu tatmin ediyor ama hiçbir önemi yok. Bir insanın en büyük rakibi kendisidir. Futbol değişen bir oyun. Her gün kendimizi yenilememiz gerekiyor, çalışıyorum, çalışmaya da devam edeceğim." ifadelerini kullanmıştı.

Erol Bulut bu kez aynı hataya düşmedi! Antrenmana içkili gelmenin faturasını kesti