Bir devrin sonu! İlhan Palut istemeden de olsa bu kararı aldı...

Konyaspor'da İlhan Palut'u çok üzecek iki ayrılık yaşanmak üzere. 11 yıldır takımda olan Abdülkerim Bardakcı ile 6 yıldır Konyaspor forması giyen Amir Hadziahmetovic, Yeşil-Beyazlılara veda ediyor. İlhan Palut oyuncuların satışına razı olmasa da gelecek astronomik teklifi yönetimin kabul etmesi bekleniyor.

İlhan Palut'un takımının en kritik 2 parçası, Konyaspor'a veda etmeye hazırlanıyor. Türk futbolunun son dönemde yetiştirdiği en önemli teknik direktörlerden biri olan İlhan Palut, Konyaspor'la tarihi bir sezon geçirdi. Uzun süre Trabzonspor ile şampiyonluk yarışında bulunan başarılı teknik adam, daha sonra Fenerbahçe'ye de geçilerek sezonu 3. sırada tamamladı. Başarılı teknik adam, flaş sezonun ardından Avrupa biletini kaptı.

Alex Teixeira transferi hayırlı olsun! Beşiktaş'a piyango gibi gelir

İLHAN PALUT SEZONA DAMGA VURDU

İsmail Kartal sonrası Konyaspor'da görevi devralan İlhan Palut, oynattığı seyir zevki yüksek futbol ve aldığı başarılı sonuçlarla 2021-22 sezonuna adeta damga vurdu. Ara transfer döneminde Konyaspor ile sözleşmesini 2 yıllığına uzatan İlhan Palut, Yeşil-Beyazlılarla uzun soluklu bir projeye imza attı.

KONYASPORLU FUTBOLCULAR TRANSFERİN GÖZDESİ OLDU

İlhan Palut ile geçirilen başarılı sezonun ardından Konyaspor'un birçok futbolcusu da transferin gözdesi haline geldi. Bu isimlerden bazıları da Abdülkerim Bardakcı ve Amir Hadziahmetovic oldu. Abdülkerim Bardakcı için Süper Lig devleri ciddi girişimler yaparken, Amir Hadziahmetovic ise yurt dışından birçok teklif aldı.

Bir devrin sonu: Cristiano Ronaldo'yu yıkan karar resmen açıklandı

İKİ FUTBOLCU DA TAKIMININ KASASINI DOLDURACAK

Sabah'ın haberine göre iki futbolcuya son olarak Trabzonspor talip oldu. 11 yıldır takımda olan Abdülkerim Bardakcı ile 6 yıldır Konyaspor forması giyen Amir Hadziahmetovic'in takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. İlhan Palut'un vazgeçilmez parçalarından olan ikili, kulübüne hatırı sayılır bonservis geliri kazandırmaya hazırlanıyor.

İlhan Palut satışa razı olmasa da gelecek astronomik teklifler karşısında Konyaspor satışa izin verecek.