İlhan Palut hedefini belirledi

Yaptığı beş transferle sezona hızlı başlayan İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, dört transfer daha yapacak. Yeşil-beyazlılar ilk önce golcü transferini bitirmek istiyor

Bruno Paz, Ahmet Oğuz, Cebrail Karayel, Robert Muric ve Domagoj Pavicic'i renklerine bağlayan Konyaspor'da transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. UEFA Konferans Ligi'nde ilk ön eleme maçına 21 Temmuz'da çıkacak olması nedeniyle transferleri 18 Haziran'a kadar tamamlamayı hedefleyen yeşil-beyazlı yönetim, 4 transfer daha yapacak.

Tarihi jest! Mesut Bakkal istedi, Denizlispor yapıyor

ÖNCELİK GOLCÜ TRANSFERİ

Kale, forvet, stoper ve sol bek mevkilerine takviye yapmayı planlayan yönetim, ilk olarak golcü transferini bitirecek. Ahmed Hassan'ın takımdan ayrılmasıyla kadrosunda Sokol Cikalleshi'den başka forvet bulunmayan yeşil-beyazlılar, forvete yine yabancı bir isim daha transfer edecek. Konyaspor, sol bek ve kaleye de yerli isim düşünüyor. Stoper transferi ise Abdülkerim Bardakçı'nın durumuna göre netlik kazanacak. Abdülkerim'in takımdan ayrılması durumunda, kaliteli bir stoperin takıma kazandırılacağı gelen bilgiler arasında.

Ciro Immobile geliyor, Kayseri bu haberle çalkalanıyor!

BERKE ÖZER OLMADI

İsmi Konyaspor ile anılan Yeni Malatyasporlu sağ kanat Mustafa Eskihellaç için yapılan ilk görüşmede bir sonuç alınamadığı öğrenildi. Fenerbahçe ile yollarını ayıran kaleci Berke Özer'den de oyuncunun Avrupa'da oynamak istemesi dolayısıyla vazgeçildi. Öte yandan takımdan ayrılması gündemde M'Poku ve Amilton ile ilgili kesin kararın önümüzdeki günlerde verileceği öğrenildi. (Spor Servisi)

Yapma dedi yaptı! Abdullah Avcı'nın kararı Trabzonsporluları çok şaşırtacak