İlhan Palut Göztepe'den bir ismi daha kapıyor! Ses getirecek transfer

Konyaspor ile harikalar yaratan İlhan Palut, eski takımı Göztepe'den Soner Aydoğdu'yu transfer etmek için girişimlere başladı. İlhan Palut, Göztepe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Soner Aydoğdu'yu kadrosunda görmek isterken oyuncu için iyi bir teklif gelmesi halinde transferin gerçekleşeceği belirtiliyor.

Göztepe'de bu sezon beklentileri karşılayamayan Soner Aydoğdu, İlhan Palut'un çalıştırdığı Konyaspor'un gündemine girdi. İlhan Palut eski takımı Göztepe'den Soner Aydoğdu'yu isterken iyi bir teklif gelmesi halinde transferin devre arasında gerçekleşmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Sarı-kırmızılılara 2019-2020 sezonunda Medipol Başakşehir'den transfer olan Soner bu sene 18 lig maçına çıktı. Toplam 1403 dakika sahada kalan 30 yaşındaki oyuncu 1 gol atıp 2 de asist yaptı. Göztepe taraftarının bu sezon en çok tepki gösterdiği oyuncuların başında gelen sol bek Berkan'ın da sarı-kırmızılılarla yollarını ayırabileceği ifade edildi. Dış transferde ise çalışmalarına başlayan Göztepe, gidecek oyuncuların durumuna göre hareket edecek. Şu anda 4 takviye planlayan yönetimin, ayrılan oyuncu sayısına göre daha fazla transfer yapacağı açıklandı.