İlhan Palut, Fenerbahçe'nin genç yıldızını istiyor

Spor Toto Süper Lig'in iddialı takımı İttifak Holding Konyaspor transferde atağa geçti. Lider Trabzonspor'un ardından 2. sırada yer alan Konyaspor, teknik direktör İlhan Palut'un istekleri doğrultusunda kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Yeşil-beyazlıların transferdeki bir diğer hedefi, Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan genç isim Burak Kapacak.

Ajansspor

Spor Toto Süper Lig'in iddialı takımı İttifak Holding Konyaspor transferde atağa geçti. Serdar Gürler'in ayrılığının ardından sol kanat takviyesi için kollarını sıvayan yeşil-beyazlılar listesine Fenerbahçe'den Burak Kapacak'ı ekledi.

Ajansspor'un haberine göre, Burak ile ciddi şekilde ilgilenen Konya temsilcisi talebini Fenerbahçe'ye iletti.

Fenerbahçe dünyaca ünlü teknik adam ile anlaşmaya vardı! Ali Koç işi bitirdi

ÇAYKUR RİZESPOR'A TRANSFERİ OLMADI

Fenerbahçe'de çok fazla forma şansı bulamayan Burak Kapacak için Çaykur Rizespor, sarı-lacivertli kulübün kapısını çalsa da 22 yaşındaki futbolcunun Rize'ye transferi olmadı.

SADECE 1 MAÇTA OYNADI

Sezon öncesinde 1 milyon 350 bin Euro karşılığında Bursaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Burak Kapacak sarı-lacivertlilerde sadece 1 maçta görev aldı. Burak, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Afjet Afyon karşılaşmasında 45 dakika süre aldı.

Farioli'den Efecan Karaca sözleri: "Beni rahatsız ediyor"

KARTAL TRANSFER GELMEDEN GÖNDERMEK İSTEMİYOR

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Burak Kapacak ve Muhammed Gümüşkaya için transfer aldıklarını söyledi.

Kartal, "Muhammed Gümüşkaya ve Burak Kapacak'a teklifler var. Çok yoğun maç trafiğine gireceğiz. Bu oyuncuları verirsek yarın sakatlığı, hastalığı var. Bugün bir plan yapıyorsunuz, yarın 2 kişi olmuyor. Başkanımızla birlikte görüşüp karar vereceğiz. Yerlerine adam almadan bu oyuncuları hiçbir yere veremeyiz. Oynama şartı getirir, oynama maddesi koyarsınız." dedi.

Bu kez Anastasios Bakasetas gibi olmadı! Trabzonspor aylarca istedi, Fenerbahçe işi bitirdi

METEHAN MİMAROĞLU DA LİSTEDEYDİ

Öte yandan; Konyaspor sol kanat transferi için listesine Burak Kapacak dışında Adana Demirspor'dan Metehan Mimaroğlu'nu da eklemişti. Mavi-şimşeklerde başkan Murat Sancak, Metehan için 500 bin Euro bonservis ücreti istediklerini açıklamıştı.

Fenerbahçe'den Galatasaray'a tarihi transfer çalımı geliyor! Taraftarlar çılgına dönecek