İlhan Palut bombası patladı! Yeni takımı gündemi sarsacak cinsten...

Konyaspor ile harika bir sezon geçiren İlhan Palut, İstanbul'un yolunu tutabilir. Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın tek yerli adayı İlhan Palut. Sportif direktör Ceyhun Kazancı'nın önceliği yabancı teknik direktör olurken, mevcut adaylarla anlaşma sağlanamaması halinde rota 45 yaşındaki başarılı hocaya kırılacak.

aksam.com.tr

Süper Lig'in flaş ekibi Konyaspor ile müthiş bir sezon geçiren İlhan Palut, 2022-23'de kariyerinin zirvesini görebilir. Konyaspor'un başında haftalarca şampiyonluk kovalayan ve matematiksel şansı hala devam eden İlhan Palut, gelecek sezon Beşiktaş'ın başına geçebilir.

Ertem Şener'in anlatımı geceye damga vurdu! Herkes bunu konuşuyor: İşte o anlar...

TEK YERLİ ADAY İLHAN PALUT

Ertan Süzgün'ün haberine göre, teknik direktör arayışlarını sürdüren ve önceliği yabancı hoca olan Beşiktaş, söz konusu adaylarıyla anlaşma sağlayamaması halinde rotasını yerli teknik direktörlere kıracak. Bu bağlamda Siyah-Beyazlıların tek adayı var: İlhan Palut.

BEŞİKTAŞ SERBEST KALMA MADDESİNİ KULLANACAK

Göreve yabancı teknik direktör getirmek isteyen sportif direktör Ceyhun Kazancı, bazı adaylarla temaslara başlarken olası bir anlaşmazlık halinde tek yerli olan İlhan Palut ile görüşecek. Konyaspor ara transfer döneminde İlhan Palut ile 2023-24 sezonu sonuna kadar geçerli olan yeni bir sözleşme imzaladı ancak başarılı teknik adamın kontratında bulunan serbest kalma maddesi, Beşiktaş'ın işini kolaylaştırıyor.

Emre Belözoğlu'nun göz bebeği, Galatasaray'a transfer oldu! Resmi açıklama geldi

İLHAN PALUT DÜNDEN RAZI

Beşiktaş, yüzünü yerliye çevirmesi halinde İlhan Palut'un 'cüzi' bedelli serbest kalma maddesinden yararlanıp 45 yaşındaki teknik direktörü yeni sezonda takımın başına getirmek istiyor. Siyah-Beyazlılara gelmeye dünden razı olan İlhan Palut'un da süreci heyecanla takip ettiği öğrenildi.

Okan Buruk çılgınlığı! Taraftarların ısrarı sonrası sürpriz gelişme

ŞENOL GÜNEŞ İDDİALARI

Hatırlanacağı üzere Beşiktaş'ın adı uzun süre Şenol Güneş ile anılmış ancak ilerleyen günlerde hem tecrübeli teknik adam hem de başkan Ahmet Nur Çebi söz konusu haberleri defalarca yalanlamıştı.

İLHAN PALUT'UN KONYASPOR KARNESİ

Bu sezon Konyaspor'un başında 29 maça çıkan İlhan Palut 16 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet elde etti. İlhan Palut 201-22 sezonunda şu ana kadar oynadıkları karşılaşmalar sonrasında takımıyla maç başına 1,86 puan ortalaması yakaladı.

Ricardo Quaresma'dan sürpriz karar! Herkes 'tamam' derken geri dönmeye hazırlanıyor

aksam.com.tr