İkinci Ivan Bebek vakası: Ajax-Beşiktaş maçında hakem rezaleti! Türk takımlarına garezi var...

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci maçında Ajax'a deplasmanda 2-0 kaybetti. Hakem Benoit Bastien siyah-beyazlıların Kenan Karaman ile bulduğu golü faul gerekçesiyle iptal etmesi ve ev sahibi ekip lehine aldığı bazı kararlar taraftarı çıldırttı. Taraftarlar sosyal medyada ''Ivan Bebek olayını'' hatırlatırken, bu olay Fransız hakemin ilk vukuatı değil...

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş'ın deplasmanda Ajax'a ile oynadığı maça hakem Benoit Bastien damgasını vurdu.

İlk yarıyı 2-0 mağlup kapatan Beşiktaş, ikinci yarıya daha iyi başladı ve tehlikeli pozisyonlar yakalamaya başladı. Dakikalar 62'yi gösterdiğinde savunma arkasına hareketlenen Kenan Karaman, iki rakibiyle girdiği mücadelede topu önüne alıp karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderdi.

Kenan Karaman ve Beşiktaşlı oyuncular gole sevinirken Fransız hakem Benoit Bastien, faul düdüğünü çaldığını işaret etti. Kendinden emin şekilde faulü işaret eden Bastien'e Beşiktaşlı futbolcular ve kenar yönetimi itiraz etti ama karar değişmedi.

Yenildi ama ezilmedi! Maç sonucu: Ajax-Beşiktaş: 2-0

VAR'IN NEDEN DEVREYE GİRMEDİĞİ BELLİ OLDU

Hürriyet'te yer alan habere göre, pozisyonun tekrarı izlendiğinde hakemin düdüğünü golden önce çaldığı ve bu yüzden VAR'ın devreye giremediği öğrenildi.

Geçerlilik kazanmayan gol sonrası kenarda itirazlarını devam ettiren Sergen Yalçın'ın yardımcısı Murat Şahin sarı kart gördü.

Exxen platformunda maçı anlatan spiker Melih Gümüşbıçak, Fransız hakem Benoit Bastien'in faul kararı sonrası "Buz gibi golü yedi" şeklinde yorum yaptı.

Fransız hakem Bastien'in skandal kararlarından sonra, sosyal medyada taraftarlar 2015-16 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde Braga ile Fenerbahçe arasındaki maçı yöneten hakem Ivan Bebek'i hatırladı. Hırvat hakem Fenerbahçe aleyhine verdiği kararlarla maça damga vurmuş ve Fenerbahçe'nin tur atlayamamasında başrol oynamıştı.

Sergen Yalçın, Ajax maçından sonra yaşadığı memnuniyeti açıkladı

FENERBAHÇE'NİN HJK HELSINKI MAÇINDA DA GÜNDEM OLMUŞTU

Öte yandan ağustos ayında UEFA Avrupa Ligi' play-off turu ilk maçında Finlandiya ekibi HJK Helsinki'yi konuk eden Fenerbahçe, karşılaşmanın ilk yarısında iki pozisyonda penaltı beklemiş, Fransız hakem Benoit Bastien'in verdiği kararlarla adeta şoke olmuştu.

Fenerbahçe'nin tüm itirazlarına rağmen hakem her iki pozisyonun devamından yana karar almıştı.

Wesley Sneijder'den Beşiktaşlıları çok kızdıracak sözler! Ajax maçında...

Oğuzhan Özyakup: Bu Ajax'ı İstanbul'da yeneriz

Fransa'da gündem oldu: Burak Yılmaz sorusuna müthiş cevap