İki takımın da hata lüksü sıfır

Beşiktaş ile Fenerbahçe bugün saat 19.00'da kozlarını paylaşacak. Siyah-Beyazlılar, taraftarı önünde kazanarak yeni yönetimi ile birlikte zirveyle arasındaki puan farkını eritmek istiyor. Kanarya ise yakaladığı çıkışı sürdürme peşinde.

AKŞAM SPOR

Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş bugün saat 19.00'da ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek. Mücadeleyi Atilla Karaoğlan yönetecek. Siyah-Beyazlılar'da Rosier, Masuaku, Rashica ve Yakup Arda Kılıç sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek. Sarı-Lacivertliler'de ise Becao ve Zajc aynı nedenle takımlarını yalnız bırakacaklar. Dev derbide iki takım da mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkacak.

Beşiktaş, yeni yönetimi ve stadı tamamen dolduracak olan taraftarı için kazanarak, zirve ile arasındaki puan farkını eritmek istiyor. Fenerbahçe ise Karagümrük ve Sivasspor galibiyetleriyle yakaladığı çıkışı sürdürme peşinde. Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında hepsi Süper Lig olmak üzere oynanan son 10 müsabakada Kara Kartal sadece 1 kez mağlup oldu. Siyah-Beyazlılar söz konusu maçlarda 3 galibiyet elde ederken, Sarı-Lacivertliler de 1 kez kazandı. 6 maçta ise taraflar sahadan 1 puan ile ayrıldı. Beşiktaş bu maçlarda 19 kez rakip fi leleri havalandırırken, Fenerbahçe de 16 gol sevinci yaşadı.

KARABORSADA 15 BİN TL'YE BİLET

F.Bahçeli taraftarlar, 5 yıl sonra takımlarını Beşiktaş deplasmanında destekleyecek olmalarının heyecanını yaşarken, biletlerin karaborsaya düşmesi sosyal medyada gündem oldu. 340 TL'den satışa çıkan ve anında tükenen deplasman biletleri, karaborsada 8 bin 500 ve 15 bin TL arasında satışa sunuldu. Taraftarlar, sosyal medyadan isyan etti.

CENK TOSUN: 18 MAÇ 4 GOL 2 ASİST

ABOUBAKAR: 21 MAÇ 11 GOL 3 ASİST

SZYMANSKİ: 25 MAÇ 10 GOL / 9 ASİST

İRFAN CAN KAHVECİ: 24 MAÇ 10 GOL 6 ASİST