İhanetin dik âlâsı! Shakira, Gerard Pique'yi suçüstü yakaladı

Gerard Pique'nin Shakira'ya ihanet etmesi dünya basınında manşetleri süslüyor. Shakira'nın Gerard Pique'yi suçüstü yakaladığı belirtilirken ünlü sanatçının yeni piyasaya sürdüğü şarkısının sözleri de dikkat çekti.

Dünyanın en medyatik çiftlerinden Gerard Pique ile Shakira ayrılıyor! El Periodico'nun haberine göre Shakira, Gerard Pique'yi suçüstü yakaladı. İkili bunun üzerine ayrılık kararı alırken ünlü sanatçının, başarılı stoperin eski evinde kaldığı detayı verildi.

SHAKİRA, GERARD PİQUE'Yİ SUÇÜSTÜ YAKALADI

Başka bir kadınla basılan Gerard Pique'nin 'ben masumum' diyerek kendisini savunduğu detayı haberde verilirken Shakira'nın buna inanmadığı belirtildi. Öte yandan Shakira'nın yeni çıkardığı şarkısındaki sözler de dikkat çekti.

SHAKİRA'NIN YENİ ŞARKISININ SÖZLERİ İHANETİ Mİ ANLATIYOR?

Shakira'nın yaklaşık 1 ay önce piyasaya sürdüğü 'Te Felicito' adlı şarkının sözleri ise ihanetin ardından gündeme oturdu.

2. Adem Ljajic vakası! Tüm dünya Joao Felix'in uğradığı ihaneti konuşuyor...

Shakira'nın 'Te Felicito' şarkısının sözleri şöyle:

"Seni tamamlamak için parçalara ayrıldım. Uyardılar ama dinlemedim. Senin sevginin yalan olduğunu anladım, bardaktan taşan samandı. Üzgün olduğunu söyleme! Seni iyi tanıyorum ve yalan söylediğini biliyorum. Ne kadar iyi rol yapıyorsun, bundan hiç şüphem yok."