Igor Tudor'un yardımcılarından 'Artık Salıyı bile göremeyiz' yorumu!

Malatyaspor mağlubiyetinden sonra uçakta 2-1'in değerlendirmesini yapan Tudor'un yardımcıları 'Artık Salı'yı bile göremeyiz' dedi.

1

Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor deplasmanındaki yenilgisi bardağı taşıran son damla olurken, dönüş yolculuğunda uçakta yaşanan diyaloglar teknik kadronun teslimiyetinin belgesi gibiydi! Haftalardır iç saha maçlarını kazanıp, deplasmanlarda eli boş kalan Cim Bom'da Yeni Malatyaspor yenilgisi adeta teslim bayrağının havaya kaldırılması anlamı taşıyordu.

Öyle ki, Sarı-Kırmızılı kafilenin İstanbul'a dönüş yolculuğunda futbolcular, yönetim ve teknik heyet arasında ayrı ayrı diyaloglar yaşandı. Bu diyaloglar arasında en dikkat çeken ise Igor Tudor'un yardımcılarının kendi arasındaki sohbetiydi. Hırvat teknik adam, çok sinirli olduğu için kimse ile konuşmazken yardımcıları durum değerlendirmesi yaptı.

Tudor'un ekibi, maçtaki hataları konuştuktan sonra yönetimin kendilerine yönelik tavrı ile ilgili izlenim almaya çalışırken, finalde keskin bir tespit yaptı. Teknik kadro artık yönetimin kendilerine prim tanımayacağını düşünürken, bir ara şu ifade kullanıldı: "Artık salıyı bile göremeyiz!"

Teknik ekibin bu değerlendirmesinin kulaktan kulağa bütün uçağa yayıldığı ve hatta başkan Dursun Özbek'e kadar geldiği öğrenildi.

(Fanatik)