Igor Tudor sürprizi! Geri dönüyor

Bir dönem Galatasaray'ı çalıştıran, Hellas Verona ile başarılı bir sezon geçiren Igor Tudor'un İtalya Serie A ekibinden ayrılacağı ve Süper Lig'e geri döneceği iddia edildi.

Aksam.com.tr

Hellas Verona ile İtalya Serie A'da dokuzuncu olan Igor Tudor'un ismi yeniden Türkiye ile anılmaya başlandı. Tudor'un takımıyla yeni sözleşmeye imza atmayacağı ve yeni bir maceraya atılacağı konuşuluyor.

İtalyan gazetesci Gianluca Di Marzio'nın aktardığı bilgilere göre Tudor, takımın bu sezon yaptıklarından daha fazlasını yapamayacağına inanıyor. Verona da Tudor'un ayrılığına hazırlıklı. Hellas Verona'nın gündeminde Udinese Teknik Direktörü Gabriele Cioffi var.

Jorge Jesus'tan Ali Koç'a 10 milyon euroluk talep

"IGOR TUDOR SÜPER LİG'E DÖNEBİLİR"

Di Marzio, Hırvat teknik direktörün planlarına ilişkin ise şu bilgiyi verdi:

Igor Tudor'un gelecek sezon için şimdiden olası hedefleri var. Hellas Verona'dan ayrılırsa Bologna'ya gidebilir veyahut İtalya'dan uzaklaşmayı seçerse, 2017'de Galatasaray'ı ve bir önceki sezonda Karabükspor'u çalıştırdığı gibi Süper Lig'e geri dönebilir.

2016-2017 sezonunda Kardemir Karabükspor'u çalıştıran Tudor 2017/2018 sezonunda Galatasaray'a imza atmış ve sezon ortasında kovulmuştu. Sarı-kırmızılılar sonrasında Fatih Terim ile iki sezon üst üste şampiyon olmuştu.

Haji Wright Trabzonspor'a doğru