Igor Tudor ile çalışmayacağım

Adı uzun süredir Siyah-Beyazlılar'la anılan Hırvat teknik adam dün İstanbul'a geldi. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ise iddiaları yalanladı: “Ben burada olduğum sürece Tudor ile çalışmayacağım. Bizim için gelmedi.”

AKŞAM SPOR

Beşiktaş'ta derbi öncesi teknik direktörlük görevi ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Marsilya'yı çalıştıran Igor Tudor'un dün İstanbul'a gelmesi gündem oldu. Şenol Güneş'in ayrılığı ile birlikte adı Beşiktaş'la anılan Hırvat çalıştırıcının, Siyah-Beyazlılar'la görüşmek için İstanbul'a geldiği iddia edildi. Fakat Başkan Ahmet Nur Çebi, A Spor'a yaptığı açıklama ile birlikte çıkan haberleri yalanladı. 45 yaşındaki teknik adamla çalışmayacaklarını belirten Çebi, "Ben burada olduğum sürece Tudor ile çalışmayacağım. Bizim için İstanbul'a gelmedi" dedi.

SEÇİME KADAR BURAK YILMAZ

Kongre kararı alan Beşiktaş Yönetimi, Aralık ayında yapılması planlanan seçime kadar takımı Burak Yılmaz'a emanet ettiklerini daha önce açıklamıştı. Fakat İtalyan ve Hırvat basınında Tudor'un Beşiktaş'a yazılması şüphe uyandırdı. Öte yandan Tudor'un eski yardımcılarının göreve getirilmesi de bu iddiaları arttırmıştı. Beşiktaş, Çebi'nin açıklamasının ardından "Hırvat teknik direktör Igor Tudor'un Kulübümüzle görüşmek için İstanbul'a geldiği iddiasıyla basında ve sosyal medyada yer alan haberler tamamen asılsızdır" ifadelerini paylaştı.

YALAN HABERLERE İTİBAR ETMEYİN

Yapılan açıklamanın devamında G.Saray maçı öncesi kulüp içerisindeki huzuru bozmak isteyenlerin olduğu belirtilerek "G.Saray ile oynayacağımız müsabaka öncesi Kulübümüzdeki huzuru bozmak amacıyla menajer oyunlarıyla masa başında üretilen haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz" denildi. Siyah-Beyazlılar'da teknik direktörlük görevi için şu anda bir çalışma yürütülmüyor. Başkan Ahmet Nur Çebi, daha önce yaptığı bir başka açıklamasında, yeni gelecek olan yönetimin teknik direktörü belirlemesinin daha etik olduğunu söylemişti.

Igor Tudor'un menajeriyle birlikte İstanbul'a gelmesi gündem oldu.

YAPAY ZEKÂYA DA EL ATTILAR

Çebi, G.Saray derbisinin hakeminin değiştirildiğini söyledi: "Ali Şansalan olacaktı. Yapay zekâya da el attılar. Erden Timur'un açıklamaları sonrası hakem Halil Umut Meler olarak değişti." Kulüpten yapılan açıklamada ise "Maça Ali Şansalan'ın atanması bekleniyordu. Erden Timur, Halil Umut Meler'in görevlendirilmesi için kasıtlı olarak Ali Şansalan'ı gündeme taşımıştır. Federasyondan Galatasaray'a bilgi akışı var. Meler maçın son düdüğünü çaldığında bu atamada art niyet olup olmadığını anlamış olacağız. Meler, umarız başka bir planın parçası olarak bu maça atanmamıştır" denildi.