Idrissa Gueye: Galatasaray'a gideceğim

Senegal basını, Idrissa Gueye'nin Galatasaray'a transfer olacağını iddia etti. Haberde; Idrissa Gueye'nin “Galatasaray'a gideceğim” sözleri yer aldı. Senegalli, PSG'yi de sosyal medyada takipten çıktı.

AKŞAM

Sezona Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakcı, Altay'dan Kazımcan Karataş ve Porto'dan Sergio Oliveira transferleriyle başlayan G.Saray, 6 numara için ise Idrissa Gueye'yi düşünüyor. Senegalli oyuncuyla ve kulübü Paris Saint-Germain ile de görüşmeler devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar'ın çalışmaları devam ederken, dün Senegal'den bomba bir iddia ortaya atıldı. "senego.com"un haberine göre; Galatasaray, 32 yaşındaki orta saha ile her konuda anlaşmaya vardı. Haberin içeriğinde; Gueye'nin "Galatasaray'a gideceğim" sözleri yer alırken, 32 yaşındaki orta saha dün PSG'yi sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bıraktı.

IDRISSA GUEYE İLE GÖRÜŞME BUGÜN

Dün Paris Saint-Germain'in tesislerine gelerek Sportif Direktör Luis Campos'la görüşen Idrissa Gueye, takımdan ayrılma izni aldı. Ancak Senegalli oyuncu, Paris Saint Germain'den 1 yıllık hak edişi olan parayı istedi, Sportif Direktör Campos ise bu parayı vermeyi düşünmediklerini ve sadece bonservisini verebileceklerini söyledi. Campos'un ayrıca Gueye transferi için Galatasaray'a yardımcı olduğu da Fransızlar tarafından iddia edildi. Fransız basını, Galatasaray'ın Gueye ile bugün bir görüşme gerçekleştireceğini de duyurdu, anlaşmanın an meselesi olduğunun altı çizildi.