Icardi'den Parades'e pres

Sarı-Kırmızılılar'ın orta saha listesinde yer alan Leandro Paredes, İspanya ve İngiltere'den gelen teklifleri değerlendiriyor. G.Saray'a transfer olan 30 yaşındaki Arjantinli golcü ise vatandaşına Cim-Bom'a gelmesi için baskı yapıyor.

AKŞAM SPOR

Gölcü sorununu Mauro Icardi ile yeniden anlaşarak çözen Galatasaray, tamamen Leandro Paredes transferine odaklandı. Sarı-Kırmızılı Yönetim, bu transferi bitirmek için tüm imkanları seferber etmiş durumda. PSG cephesi ile anlaşma sağlandı. 29 yaşındaki yıldız oyuncu ise ilk önce İspanya ve İngiltere'den gelen teklifleri değerlendirmek istiyor. Sarı-Kırmızılılar da Paredes'i ikna etmek için vatandaşı Icardi'yi devre soktu. 30 yaşındaki forvet, eski takım arkadaşının G.Saray'a gelmesi için büyük baskı yapıyor. Sarı-Kırmızılı Yönetim, bu baskıların kısa süre içinde sonuçlanmasını bekliyor.

ORTA SAHAYA GÜÇ KATACAK

Mauro Icardi, vatandaşı olan Paredes'le yakın ilişkilerini kullanarak Galatasaray'ın hedeflerinden bahsediyor. Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Paredes ile yapılan görüşmelerini detayları ile ilgili "Paredes transferinde oyuncu ilk alternatiflerine bakıyor. Oradan gelecek sonuca göre hareket edecek" ifadelerini kullanmıştı. Sarı-Kırmızılılar, Lucas Torreira'nın yanına Leandro Paredes'i getirerek orta sahaya güç katmak istiyor. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen Galatasaray, yıldız isimleri kadrosunu katarak hedefine ulaşma peşinde.

TİMUR GÖRÜŞMELERİ SÜRDÜRÜYOR

Geçtiğimiz sezonu Juventus'ta kiralık olarak geçiren Arjantinli orta saha, ligde 25 maçta toplam 964 dakika süre aldı. Paredes, bu süreçte 1 gollük katkı sağladı. Savunmanın önünde forma giyen 29'luk yıldızın PSG ile sözleşmesi 1 yıl sonra bitiyor. Paris ekibi, kadroda düşünmediği oyuncuyu satmak istiyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, transfer çalışmaları yakından takip ediyor. Buruk, Paredes transferinin Temmuz ayının sonunda oynanacak olan Şampiyonlar Ligi eleme maçlarına yetişmesini istiyor. Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur ise transfer görüşmelerine devam ediyor.