Icardi'de rakip Roma

Roma'nın Teknik Direktörü Jose Mourinho, sakatlığı bulunan Tammy Abraham'ın yerine Mauro Icardi'yi almak için harekete geçti. İtalyan basını, “Roma çok ciddi ve Galatasaray'ın bu konuda işi zor” bilgisini verdi.

AKŞAM SPOR - DIŞ HABER

Roma'da çapraz bağ sakatlığı yaşayıp, Londra'da ameliyat olan ve gelecek sezonun ilk yarısında forma giyme ihtimali bulunmayan Tammy Abraham'ın yerine Mauro Icardi seçeneği ilk sırada. İtalyan basını, Teknik Direktör Jose Mourinho'nun bu konuda çok istekli olduğunu ve Galatasaray'ın Icardi'yi elinde tutmakta zorlanacağını iddia etti. Peşin olarak 10 milyon euro bonservis bedeli isteyen PSG ve Icardi'nin taleplerinin Roma tarafından karşılanma ihtimalinin yüksek olduğu da belirtildi. Bu durumda Icardi'nin tercihinin transferde önemli rol oynayacağı da hatırlatıldı. Golcü arayan Lazio'nun da Icardi ile ilgilenen İtalyan kulüplerinden biri olduğu vurgulandı.

BOCA, SEVİLLA, MİLAN SIRADA

Arjantin'in www.ahoraargentina.com.ar sitesi ise Icardi'nin eşinin işlerinden dolayı Arjantin'de bir kulüpte futbol oynamayı tercih edebileceğini de öne sürdü. Boca'nın, PSG'den oyuncunun bonservisini alabilecek mali gücü bulunduğu da belirtildi. İspanyol www.fichajes.net ise Sevilla'nın da Icardi için devreye girdiğini iddia etti. Haberde, "Icardi, Türkiye'de gol atma konusunda hala çok şey verebileceğini gösterdi. Sevilla, PSG ile sözleşmesinin bitmesine 1 yılı olan Icardi'nin durumunu avantaja çevirmeye çalışıyor. Ama çok fazla rekabet var. Galatasaray elinde tutmak istiyor. Milan ve Roma da fiyat artırabilir" diye yazdı. Fransızlar da Galatasaray'ın Icardi'yi parlattığını ve PSG'yi sevindirdiğini dile getirdi.