İbrahim Üzülmez 'para bile konuşmam' dedi, aldığı cevapla şoka girdi...

İbrahim Üzülmez'in Beşiktaş hayalleri suya düştü! Teknik direktör konusunda nihai kararın alınacağı toplantı öncesi Ahmet Nur Çebi ile görüşen İbrahim Üzülmez, göreve talip olduğunu başkana iletti. Öte yandan Şenol Güneş'in yardımcılığını yapabileceğini de Çebi'ye söyleyen Üzülmez, umduğunu bulamadı.

Türkiye

Beşiktaş'ta teknik direktörlük hayalleri kuran İbrahim Üzülmez, Ahmet Nur Çebi'yle görüşüp göreve hazır olduğunu dile getirmişti. İbrahim Üzülmez, Şenol Güneş'in yardımcısı olabileceğini de başkana aktarırken Beşiktaş'ın son kararı Valerien Ismael oldu. Fransız teknik adamın yardımcılığını ise yine Adam Murray yapacak. Öte yandan Jack Riley ve Jonny Northeast de Valerien Ismael'in teknik ekibinde yer alacak.

İBRAHİM ÜZÜLMEZ'İN TALEBİNE BEŞİKTAŞ'TAN RET

Beşiktaş yönetiminin gerçekleştirdiği toplantı sonrası Valerien Ismael'de karar kılındı. Bu arada Valerien Ismael'in yardımcıları da belli oldu. Fransız teknik adam yanından ayırmadığı Adam Murray ile tekrar çalışacak. Murray'in yanı sıra performans atleti Jack Riley ve spor bilimi koçu Jonny Northeast de Ismael'in teknik ekibine dahil olacak.

"ŞENOL GÜNEŞ'İN YARDIMCILIĞINI DA KABUL EDERİM" DEMİŞTİ

Konuyla ilgili geçtiğimiz gün Mynet'e konuşan İbrahim Üzülmez, "Beşiktaş benim yuvam. Senelerce kaptanlığını yaptım. Göreve geleceksem para bile konuşmam. Beşiktaş benim hayatım için çok farklı bir planda. Her zaman hayalimde Beşiktaş teknik direktörlüğü var. Ahmet Nur Çebi ile teknik direktörlük için görüştüm. Beşiktaş yönetiminin Şenol Güneş ile ilgili tasarrufu olup olmadığını bilmiyorum. Fakat önümüzdeki sezon takımın başına Şenol Güneş gelecekse, ben onun yardımcılığını yapmayı kabul ederim" ifadelerini kullanmıştı.

Çılgın rakam! Kerem Aktürkoğlu için dev kulüp parayı hazırladı: Rekor geliyor

Başkan açıkladı! Erick Pulgar ve Bartuğ Elmaz'ın yerine Süper Lig'i sallayan yıldız

Eyvah! Anastasios Bakasetas için kafa karıştıran teklif: Tam 4 katı

Beşiktaşlılar 'Cenk Tosun da kimmiş' diyecek! Golcünün kralı geliyor