İbrahim Üzülmez 11 yıl sonra geri dönüyor! Anlaşma sağlandı! Şenol Güneş'le birlikte...

İbrahim Üzülmez 11 yıl sonra Beşiktaş'a geri dönüyor. Gelecek sezon Beşiktaş'ı çalıştırması beklenen Şenol Güneş'in yardımcılarından biri de İbrahim Üzülmez olacak. Üzülmez'in yanı sıra Atiba Hutchinson da futbolu bırakarak Şenol Güneş'in teknik ekibine dahil olacak. Siyah-Beyazlılar 2 isimle de söz kesti.

aksam.com.tr

Emre KACAN

2011 yılında Beşiktaş'tan ayrılan ve futbolu bırakan İbrahim Üzülmez, 11 yıl aranın ardından Siyah-Beyazlılara dönüyor. Elazığspor'la birlikte teknik direktörlük kariyerine başlayan İbrahim Üzülmez, gelecek sezon Şenol Güneş'in teknik ekibine dahil olacak. 47 yaşındaki çalıştırıcı son olarak Ankaragücü'nde görev almış ve Sarı-Lacivertlilerden 3 Ağustos 2020 tarihinde ayrılmıştı.

İBRAHİM ÜZÜLMEZ VE ATIBA SÜRPRİZİ

Beşiktaş'a 2 şampiyonluk kazandıran Şenol Güneş, siyah beyazlı ekibe geri dönmeye hazırlanıyor. Şenol Güneş'in Beşiktaş'ta yeni döneminde teknik heyeti de oluşmaya başladı. Başarılı çalıştırıcının, Atiba Hutchinson'ı ekibine çekerken, siyah beyazlı camianın efsanelerinden İbrahim Üzülmez'i de teknik heyete dahil edeceği öğrenildi.

İKİ İSİMLE DE SÖZ KESİLDİ

Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 39 yaşındaki Kanadalı futbolcunun futbolu bırakarak Şenol Güneş'in ekibine dahil olacağı öğrenildi. Şenol Güneş'in ayrıca, siyah beyazlı ekibin efsanelerinden İbrahim Üzülmez ile de söz kestiği iddia edildi.

Şenol Güneş ile İbrahim Üzülmez'in sık sık görüştüğü ve aynı ortamda vakit geçirdiği bilgisine ulaşıldı. İkilinin Beşiktaş'a birlikte dönmeyi planladığı öğrenildi.

aksam.com.tr